View Single Post
Παλιό 06-11-2012, 23:57
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!!

Μήπως να καταργήσουμε το forum ή έστω να του αλλάξουμε όνομα; Τι λέτε;
Εγώ ψηφίζω ναι.
Εξάλλου αν αφαιρέσετε τα post μου, θα βρείτε ότι τα μισά υπόλοιπα post είναι από κάποιους που δεν έχουν (ή κάποιους που δεν θέλουν) BMW GS και λένε αυτό το πράγμα.

Αν δεν δούλευε και ο GeorgeP (που είπε ότι λόγω δουλειάς έχει εξαφανιστεί) Α-ΝΕ-ΤΑ τα μισά threads θα ήταν για τη μαλ*κία των GS (και κατ' επέκταση πόσο ΗΛΙΘΙΟΙ είμαστε εμείς που τα έχουμε). Εγώ διαλέγω να είμαι ηλίθιος. Ουρτ.

Κοροϊδία είναι το θέμα. (Νίκο λέω να αφαιρέσω και όσα στοιχεία έχω γράψει τόσο καιρό, δεν έχει νόημα, είναι σαν να μπαίνω στο moto.gr και να έχει και Honda Night)

Πραγματικά έχω βαρεθεί και δεν γελάω πια με το χαβαλέ αυτό ή το λούνα παρκ ή όπως θέλετε πέστε το.
Άλλη μια φορά την κοπανάω, να είστε όλοι καλά, θα τα πούμε σε μερικούς μήνες κάνα χρόνο που θα μου έχει περάσει ή (πιθανότερα) θα έχω ξεχάσει γιατί είχα φύγει (έτσι έχω ξαναγυρίσει εξάλλου).
Αν οι άλλοι την βρίσκετε έτσι (επειδή είναι καλά παιδιά κλπ. - που δεν λέω δεν είναι ούτε έχει σχέση) δικαίωμα σας. Εγώ έρχομαι στο gsforum γιατί νόμιζα ότι είναι το... Forum για το GS (κοίτα κάτι παρεξηγήσεις ε; απορώ πως μου κατέβηκε).

Last edited by NLS; 07-11-2012 at 00:01.
Reply With Quote