07-11-2012, 21:46
|
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2010
Περιοχή: Λάρισα
Μoto: BMW R 1200 GS adventure '10
|
|
Απάντηση: δημοκρατια εχουμε ;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo
Και μετά ήρθαμε όλοι εμείς μορφωμένοι και παραμορφωμένοι από το πάχος με δύο και τρία οχήματα ανά οικογένεια με μεγάλους ηγέτες την οικογένεια Καραμάν Αλή Και Παπανδρέου Μινέικο και προοδεύσαμε τη χώρα.
Δεν έγραψες πως πέθανε ο Μεταξάς ,ο Κορυζής (αυτοκτόνησε με περίστροφο τρείς σφαίρες στο κεφάλι) και ο μετέπειτα δικτάτορας Παπαδόπουλος.
Ακόμα και στον τάφο τους οι μεγάλοι ηγέτες έχουν !!!(Σταυρό) σαν γνήσιοι Έλληνες και ορθόδοξοι. Καραμάν Αλής, Τσάτσος, Ράλλης κλπ.
Σήμερα που η χώρα μας διοικείται από Κομούνια και αδελφές και βέβαια τα ΠΑΣΟΚΙΚΑ Λαμόγια του κερατά.
Αυτοί Γιώργο ήταν και πέθαναν Έλληνες. Μην το ψάχνεις παραπέρα διότι θα εκπλαγείς.
Είπαμε καλοί οι Καναπέδες αλλά πάρτον και πήγαινε στη Βολή για καφέ.
Πιστεύω να άκουσες σήμερα τον Αξιότιμο Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Κόμματος Χ.Α κυρίου Ηλία Κασιδιάρη .
Αποκάλυψε παρά της διαμαρτυρίες του κατά δήλωση πρώην αρχηγού κόμματος κύριο Καρατσαφέρη (Αρουραίο και Τυφλοπόντικα δειλό Ανθρωπάκι) βολευτή σήμερα της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη Τους μισθούς των Βολευτών.
Αυτοί είναι Δημοκράτες ενώ οι άλλοι Χουντικοί, Φασίστες κλπ. Το λίπος στεγνώνει γρήγορα. Με την εφαρμογή των μέτρων να δούμε τι θα λέτε-λέμε. Μερικοί αντέχετε..........................
|
Νάπο μου κι εγώ Χ.Α. ψήφισα (δις), αλλά δεν είδα, όπως περίμενα να σπάσει κανένα κεφάλι πολιτικού... Και όπως άκουσα σήμερα, ξεσηκώθηκαν οι υπάλληλοι της βουλής και πέτυχαν να μην κοπεί ο μισθός τους. Ούτε και κανένα κεφάλι υπαλλήλου της βολής, όπως λες, είδα να σπάει... Θα πάρουν κι αυτοί τα π@π@ρια μου (η Χ.Α.) στις επόμενες εκλογές (από μένα τουλάχιστον...) Δυστυχώς οι νεοέλληνες είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
Last edited by LakisGS; 07-11-2012 at 21:48.
|