Mέρος β'
vtheo

εδώ ο adv1200 πίνει νερό από την πηγή του Ιταλού

Η ώρα έχει πάει 20.00 και φτάνουμε Γύθειο όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Ο wet&dirty έχει κανονίσει για τα δωμάτια καθώς και στην κατσαρόλα να είναι έτοιμος κόκορας μακαρονάδα διότι είναι γνωστό ελληνική μοτοβόλτα χωρίς τσιμπούσι δεν γίνεται

.

Σε χρόνο μηδέν ο ταβερνιάρης (νομίζω και ξάδερφος του wet&dirty) σερβίρει τα απαραίτητα και βέβαια τον κόκορα με καλό κρασάκι. Όπως καταλαβαίνετε όλοι μας έχουμε μεγάλα τεπόζιτα (σαν τις μοτό μας

) και ρίξαμε πολύ πράμα μέσα μας. Ακολούθησαν μοτοσυζητήσεις ,καλή παρέα και καλό κρασί νομίζω δε χρειαζόταν κάτι καλύτερο να κλείσει η βραδιά μας(αν και μερικές ξανθιές δε θα μας χαλούσαν

).
Η επόμενη μέρα μετά από έναν ελληνικό καφέ έλεγε επιστροφή μέσα από κάποια χωμάτινα περάσματα του Μαινάλου ιδέα του Ιταλού (καταγωγή από Λεβίδι) γι'αυτό και ανέλαβε πλοηγός .Επόμενος προορισμός μας λοιπόν Λεβίδι Αρκαδίας.Ξεκινήσαμε από ένα σημείο που είχε λάσπη πηλό θα έλεγα καλύτερα σε σημείο που ο μπροστινός τροχός φρέναρε, λόγω μεγάλης ποσότητας πηλού μεταξύ μπροστινού τροχού και λασπωτήρα. Λίγη παραπάνω προσοχή και σιγά σιγά τα θηρία πέρασαν.Τα λάστιχα της μηχανής είναι Κaroo T και δεν φαίνεται καθόλου το τακούνι φανταστείτε τα αποτελέσματα με ασφάλτινα λάστιχα(σαν την γάτα στο γιαούρτι

)

δείτε πόσο βατό δείχνει αυτό το τερέν

η φωτό με την κόκκινη adve είναι αφού έχει περάσει αυτό το σημείο.Με λίγα λόγια τα φαινόμενα απατούν.

Mιχάλης --> Μηχανάκι και οδηγός σκοτώνουν,απίστευτο δίδυμο!

fire_red - adv1200 - Μιχάλης - Σαράντης

Εγώ με το μωρό μου

Περισσότερες πληροφορίες για τις διαδρομές wet&dirty – Ιταλέ μιας και είστε από αυτά τα μέρη δώστε τα φώτα σας! Ευχαριστώ όλη την παρέα!Να στε καλά φιλαράκια ήταν για μένα άλλη μία απολαυστική και όχι μόνο μοτοεξόρμηση .Καλό Χειμώνα εύχομαι σε όλους. Και με το καλό η επόμενη βόλτα…
Vtheo…..