View Single Post
Παλιό 21-11-2012, 12:08
jimmik Ο/Η jimmik βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2012
Περιοχή: Ν.ΦΙΛΟΘΕΗ
Μoto: R 1200 GS ADVENTURE 2007
Προεπιλογή Απάντηση: 1200 GS ADVENTURE '08 ή '09

Φίλε μου πουλάω το adventure μου Νοεμβριου του 2007 με 21.500 χιλιόμετρα μόνο.Μη σε παραξενέυουν τα χιλιόμετρα-είναι σχεδόν αχρησιμοποιητη λόγω εργασιακών υποχρεώσεων.Έχει χρησιμοποιηθεί μόνο σε ασφαλτινα ταξίδια και καθόλου χώμα.Εχω αντικαταστήσει την εξάτμιση με acrapovic,διαθέτει το top case της bmw και έχω και σαμάρια givi μεγάλης χωρητικότητας αχρησιμοποιητα ενω από εξοπλισμό έχει τον εξοπλισμό που διέθετε τότε το μοντέλο.Τα service πάντα τα έκανε νωρίτερα και μόνο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της bmw.Πρόσφατα έκανε το μεγάλο service όπου αλλάχτηκαν απο τακάκια μέχρι βαλβολίνες σασμάν και συμπλέκτη λόγω συμπλήρωσης του χρόνου αλλαγής τους και όχι των χιλιομέτρων τους καθώς επίσης αντικατέστησα και τη μπαταρία. Φυλάσσεται σε κλειστό γκαράζ.Δεν το έχω ξαναβάλλει σε αγγελία μιας και λυπαμαι να τη δώσω αλλα σκέφτομαι ότι είναι καλύτερα μια τέτοια μοτοσικλέτα να την πάρει κάποιος που θα τη χρησιμοποιήσει για το σκοπό κατασκευής της και να της δώσει να καταλάβει μιας και εγω δεν είχα τη δυνατότητα να της κάνω τα χιλιόμετρα που έπρεπε.Τιμή 10.500
Reply With Quote