Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mario
Βρε αγορινα συγνωμη κι'ολας αλλά ψάχνεις για την σούπερ ευκαιρία( adventure '09) με αυστηρά μόνο 10000€ ταβάνι αν εχω καταλάβει καλά ( που κατ'εμέ ή απο μεγαλη αναγκη κάποιος θα το δίνει ή θα ειναι γεμάτο προβλήματα ή άδειο απο έξτρα ) αλλά τέλος πάντων περι ορέξεως κολοκυθοπιτα. Και ξαφνικά μας μιλας για μια αγορά 20000€ για μοτοσυκλέτα'13. Η απορία που μου προκύπτει ειναι πως και δεν δίνεις εστω 3000€ περίπου παραπάνω να πάρεις αυτο που θέλεις και να ειναι χαρτί? 
|
Καλημέρα Μάριε,
πρώτα απ'όλα να διευκρινίσω ότι δεν έχω διάθεση μέσα από την αγγελία μου να προσβάλω, σέβομαι την περιουσία του καθενός (από τη θέση αυτή πέρασα και εγώ) και για το λόγο αυτό άλλωστε έβαλα αγγελία ζήτησης, όπου ο καθένας συμμετέχει οικειοθελώς.
Τώρα για να απαντήσω και στην απορία σου, αν είναι να δώσω +€3000 για ένα μοντέλο του 09 (γιατί σε μοντέλο του '09 και '08 αναφέρομαι), τότε συγχώρεσέ με προτιμώ να πάρω τη νέα GS, με ότι αυτό συνεπάγεται (νέο μοντέλο, νέος κινητήρας κα).
Είμαι γενικά υπέρ του καινούργιου και όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ έχω θέσει ως στόχο την απόκτηση μιας 1200αρας GS μέχρι την άνοιξη. Τώρα αν αυτό πραγματοποιηθεί στα μισά χρήματα, πές μου ποιος δεν το θέλει!
Υ.Γ Δεν ψάχνω την σούπερ ευκαιρία, απλώς προσαρμόζω την προσφορά μου στα δεδομένα της αγορας.