Απάντηση: ΙΚΕΑ και η αντιδραση των Εργαζομενων στις μειωσεις...
Παιδιά κανονίστε να διώξουμε και τις τελευταίες επιχειρήσεις που δίνουν δουλειά στους λίγους εργαζόμενους Έλληνες στον ιδιοτικό τομέα. Και εγώ εργαζόμενος είμαι και μάλιστα όχι στο δημόσιο. Και εγώ έχω μείωση μισθού και η γυνάικα το ίδιο. Όμως παρακαλάμε να έχει το αφεντικό μας δουλειά για να μπορεί να μας δίνει έστω αυτά τα λίγα. Άμα τον φαλιρίσουμε θα πάρουμε και εμείς τα @@@@@@@ όπως οι εργαζόμενοι σε άλλες εταιρίες που κατέβασαν ρολά. Για κάντε μια βόλτα κατά Ρέντη μεριά για να δείτε πόσα λουκέτα έχουν μπει.
Να ξέρετε οτι αυτές οι κινήσεις/κινητοποιήσεις είναι με πολιτικά κρητίρια. Και αυτή την εποχή που η Ελλάδα δεν έχει δουλειές, δεν το έχει και πολύ ζόρι ο επιχειρηματίας να τα μαζέψει και να φύγει για άλλη γη και άλλα μέρη που λέει και το τραγούδι, όπως έχουν κάνει εκατοντάδες άλλες επιχειρήσεις. Βλέπεις ο Βούλγαρος, ο Αλβανός και ο Τούρκος, παρακαλάνε να μαζέψουν επιχειρήσεις στη χώρα τους. Και μετά να μείνετε με τους εργατοπατέρες να κοιτάτε το άδειο κτήριο και να κοπανάτε ομαδικά το κεφάλι στους άδειους τοίχους.
|