Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από anegis
Αυτο πραγματικά μου άρεσε. Επίσης το κόκκινο που είχα νομίζω οτι για το μοντέλο ήταν το πιο συνηθισμένο.
Επίσης δεν θα ήθελα να πεσω στην παγίδα για να ξεχωρίσω να κανω μ..κιες και να ξεχωρισω αρνητικά και όχι θετικά...
|
Χωρίς να θέλω να γίνω καυστικος, για να το κανεις εννοείτε ότι σου άρεσε κ καλα έκανες αλλα τώρα που το έκανες "μια απο τα ίδια" θεωρείς ότι ξεχωριζεις;;; Απο τι;
Μάλλον επεσες στην παγίδα που ήθελες να αποφύγεις μου φαίνεται.
Έχεις ενα κατα τ´αλλα πανέμορφο μηχανακη το οποιο δεν εχει να πει το κάτι παραπάνω απο οποιοδήποτε άλλο GS ώστε να ξεχωρίσει.
Αυτο που θέλω να πω ειναι ότι βλέπω εδω στο φόρουμ παρα πολλούς που για να "ξεχωρίσουν" βαφουν τη μηχανη τους ακριβώς όπως κ εσυ ενω , κατα την γνώμη μου πάντα, υπάρχουν ενα σωρό διαφορετικα χρώματα, γραφικά κ συνδυασμοί αυτών που μπορείς να πάρεις το κυριολεκτικά ξεχωριστό αποτέλεσμα.
Ουσιαστικά τώρα έχεις ενα replica 30th anniversary?
Δε σε κάνει να αισθάνεσαι ότι κυκλοφορεις μαϊμού μηχανακη;
Δηλαδή τώρα ξεχωριζεις θετικοτερα απο πριν;;;