Θέμα: Michelin anakee 3
View Single Post
Παλιό 24-11-2012, 21:14
Μιχάλης 1988 Ο/Η Μιχάλης 1988 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2012
Περιοχή: Μαρουσι
Μoto: R1200gs 07'
Προεπιλογή Απάντηση: Michelin anakee 3

Οσοι είχαν ή έχουν στριταδικα μηχανάκια και το έχουν ψάξει το θέμα, θα ξέρουν οτι ένα λάστιχο εχει ένα κύκλο ζωής, εχει να κάνει με ποσά ζέσταματα(αριθμητικά εννοώ),χλμ( λιγοτερο),συνθήκες οδήγησης, πιέσεις, φορτία, δουλεμα στις στροφές( ένα μηχανάκι που δεν πλαγιαζει ειναι φυσικό το λάστιχο στη μέση να φθείρεται και ουσιαστικά να χαλάει η κορονα), κλπ...επίσης παίζει ρόλο το που βολταρει το μηχανάκι, δηλαδή μέσα στην πόλη, αν ναι τότε πολλές φορές και με καινούργιο λάστιχο γλιστράει γιατι πιάνει γυαλαδα.. Ενα μηχανάκι που βολταρει επαρχία θα πατήσει και καλη άσφαλτο χωρίς σκόνη(βασικό), θα παει και πιο συχνά βόλτα σε κανα επαρχιακό στροφιλικι, με αποτέλεσμα να εχει καλύτερη απόδοση σε βάθος χρόνου άρα να κρατάει και περισσότερα χλμ. Ενα λάστιχο πόλης αντιθέτως εξ´αιτιας τον όσον είπα πιο πάνω δίνει πολλές φορές την εντύπωση οτι ειναι τελειωμενο.. Έχω πλήρη συναίσθηση για όσα γράφω αλλά δεν παύει να ειναι η άποψη μου και μόνο. Έχω πολλα να πω ακόμα πάνω στο θέμα αλλά φοβάμαι οτι spamαρω.. Και κλεινω με το οτι ο καθένας ειναι υπεύθυνος για το τομάρι του και το εργαλείο του, και δεν πρόκειται αν δεν θέλει κάποιος να καταλάβει, να του το βάλει κάποιος άλλος στο κεφάλι με το ζόρι..
Sorry spam off
Το μαμισαμε το θέμα..!
Reply With Quote