View Single Post
Παλιό 25-11-2012, 23:00
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Το κατόρθωμα της κυβέρνησης.............

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
Πρωτον,εδω κάνει χχ και στην Ευρώπη χχχχ και ακριβώς γι αυτο το λόγο παρουσιάζονται τρελές ελλείψεις στα φάρμακα...
Δευτερον,αφού η Ευρώπη σε εξιταρει τοσο πολυ,σκέψου οτι εκει το κράτος πληρώνει τους φαρμακοποιούς...
Εχουμε μιλήσει κι απο κοντά και σου έχω εξηγήσει κάποια πράγματα τα οποία είχες καταλάβει αλλα απ οτι φαίνεται ξεχνάς...
Τέλος,εχε στο μυαλό σου οτι η ημιμαθεια ειναι χειρότερη της αμαθειας,οπότε μην κανεις τον παντογνώστη σε θέματα που δε γνωρίζεις...
Σταματαω αυτη τη συζήτηση επειδη δε θέλω αυτη σου η ιδιαιτεροτητα να κανεισ τον ειδικο σε ολα,να μασ κανει να χαλάσουμε τις καρδιές μας...
Επειδη γινεσαι προκλητικος μην ελεγχοντας το στομα σου σου λεω οτι δεν ειμαι ηλιθιος να ακουω τον καθε συνδικαλιστη οποιουδηποτε κλαδου ειδικα των φαρμακοποιων της ΔΕΗ και των ΠΟΕ ΟΤΑ. Εγω δεν θα ακουσω π.χ τον δικο σας αρχισυνδικαλιστη με τις 4 πολυκατοικιες στην Νεα σμυρνη και τα εκατομμυρια στην Ελβετια.
Ξερεις επισης πολυ καλα οτι συνδεομαι οικογενειακως με πρωην στελεχος τησ Glaxo, οποτε ξερω πολυ καλα τι παιζοταν στο κυκλωμα του φαρμακου οπως π.χ για τις πιεσεις του προεδρειου του συνδικαλιστικου σας φορεα επι σειρα ετων στο αρμοδιο υπουργειο για αυξησεις στις τιμες των φαρμακων ουτως ωστε να αυξηθει το κερδος των φαρμακειων. Οι μεταξυ τους συναντησεις γινοντουσαν στις αιθουσες συνεδριασεων των φαρμακευτικων εταιρειων............ο κοσμος το ειχε τουμπανο αλλα εγω τα μαθαινα απο πρωτο χερι.

Αν δεν τα ξερεις αυτα τοτε ΝΑΙ η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας γιαυτο πρωτα μαθε τα και μετα ανοιγεις το στομα σου Κωστα μου!!!

Υ.Γ. οτι χρωστουνται λεφτα στους φαρμακοποιους ειναι αληθεια, οτι ΣΗΜΕΡΑ υποφερετε οπως ολοι οι ελ. επαγγελματιες ειναι αληθεια, οτι κλεβουΜΕτο κρατος επι σειρα ετων οι περισσοτεροι ελ. επαγγελματιες ειναι επισης αληθεια.

Οποταν Κωστα μου μην θεωρεις οτι ζω σε αλλο κοσμο...............δυστυχως ειμαι πιο ενημερωμενος απο τον μεσο Ελληνα και δεν ζω στον αστερισμο του ΣΥΡΙΖΑ και του καθε αλητη συνδικαλιστη που κοιταει μονον την παρτη του αγνοωντας ολους τους αλλους ελληνες.
Reply With Quote