View Single Post
Παλιό 26-11-2012, 15:22
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: Μεταφύτευση.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Πόσο πανάκριβο βρε Νάπο ;

«Η διαφθορά σε δήμους και η διασπάθιση κονδυλίων σε επιχειρήσεις των ΟΤΑ είναι πολύ πιο διευρυμένο φαινόμενο απ' ότι νομίζαμε», δηλώνει ανώτατος δικαστικός, αιτιολογώντας την απόφαση να ορισθεί ειδικός ανακριτής για διαλεύκανση υποθέσεων κατασπατάλησης εκατομμυρίων ευρώ σε δήμους.
Όργιο παρατηρείται επίσης στον τρόπο που οι δήμοι εκμεταλλεύονται και εισπράττουν για λογαριασμό των δημοτικών ταμείων έσοδα από εκμετάλλευση και ενοικίαση πλατειών και κοινόχρηστων χώρων.

Ενδεικτική είναι μία προκλητική περίπτωση μεγάλου δήμου του Λεκανοπέδιου, όπου διακομματικά τα τελευταία χρόνια λειτουργούσε δημοτική επιχείρηση για το πράσινο και τον καλλωπισμό κοινόχρηστων χωρών, στην οποία απασχολούνταν 3.500 υπάλληλοι!

πηγή !
Γνωστός μου που έχει καφετέρια στη Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα μου έλεγε ότι λάδωνε τον ίδιο τον δήμαρχο, (τον οποίο κατονόμασε κιόλας, ένας είναι ο δήμαρχος εξάλλου) με ένα πολύ μεγάλο ποσό κάθε μήνα για να τον αφήνουν να έχει τα τραπεζάκια εκτός καταστήματος, στο πεζοδρόμιο. Υπ' όψιν, όλες οι καφετέριες στο δρόμο αυτό, 8 νομίζω είναι, έχουν τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο. Από το ποσό που μου είπε και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Θεολόγου για το κόστος ενός τέτοιου μηχανήματος θα πρέπει κάθε 2 με 3 μήνες να βγαίνουν τα χρήματά του από τα λαδώματα της Ζησιμοπούλου.

Το δε χρήμα που μαζεύει αυτός ο δήμος από τα δημοτικά τέλη που είναι από τα ακριβότερα στην Αττική δε λέγεται.
Reply With Quote