28-11-2012, 15:54
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
|
|
Απάντηση: Για κυνηγούς....Maverick 88.
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από veron
Νομίζω οτι ξέρω τι βλέπω.Δεν νομίζω οτι πίσω από ένα αιμόφυρτο ζώο που μέχρι να πεθάνει σπαρτάραγε με τα σκυλιά πάνω από το κεφάλι του κρύβεται κάποια άλλη αλήθεια.
Αν νομίζεις οτι έχεις κάποιες πληροφορίες εσύ να δώσεις, τότε άνοιξέ εσύ ένα νέο θέμα και θα το διαβάσω με ενδιαφέρον.
Για ρατσισμό δεν μίλησα ουτε τουμπάρισα τα λόγια μου. Απλά είπα οτι η στην Αμερική η στην Ελλάδα το ζώο πεθαίνει με τον ίδιο τρόπο.Αν το ένα όλπο το λένε μάβερικ και το άλλο μπερέτα η μάγκνουμ, δεν έχει διαφορά. Να μην σου πω πως το μάγκνουμ είναι προτιμότερο γιατί είναι μπαμ και κάτω.
|
κακώς, κάκιστα το συνεχίζεις. Δεν έχω εγώ τις απορίες αλλά εσύ δεν γνωρίζεις για ποιό πράγμα ακριβώς μιλάς, πιπιλάς ότι σου έχουν πει χωρίς να σκεφτείς ποιά μπορεί να είναι τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς.
Το έχω ξαναγράψει, για τον Νορβηγό είσαι κανίβαλλος που το Πάσχα σουβλίζεις σε κοινή θέα στο ύπαιθρο ένα αρνάκι ημερών που δεν έχει απογαλακτιστεί και μετά του τρως τα έντερα (κοκορέτσι), το μυαλό και τα μάτια....και όλα αυτά με μουσικές και τσάμικα.... 
το αρνάκι άσπρο και παχύ της μάνας του καμάρι έχει μεγάλη διαφορά από το αγριογουρουνάκι της φωτογραφίας σου ? μήπως να κάνουμε και μήνυση στον Αρχιεπίσκοπο να απαγορεύσει την εορτή του Πάσχα ???
τα ήθη και έθιμα ενός λαού είναι αυτά που υπαγορεύουν και τη συμπεριφορά του σε όλες τις δραστηριότητές του.
Μου λες να μη θηρεύω υπό τις προυποθέσεις και τους αυστηρούς περιορισμούς της πολιτείας, είμαι παράλληλα λιγότερο άντρας κατά κάποιους άλλους και όλα αυτά με δικαιολογία φωτογραφίες από άλλη χώρα, άλλους ανθρώπους, άλλους νόμους......ποιός λοιπόν τελεί υπό σύγχηση και αερολογεί ????
ΠΩΛΕΙΤΑΙ χράπα-χρούπα Maverick 88...για κυνηγούς
|