Ναι βρε ναι...παρε εσυ τωρα το ελ ει ντι ει σου να πας για ψωνια στον μαρινοπουλο,βεροπουλο,δε μαζευεται-οπουλο να παει κ ο πλουσιος στο σαλε του στην Ελβετια να κανει σκι κ μετα ελα κ πες μου εσυ για λαικισμο..(δεν απευθυνομαι προσωπικα σε εσενα φιλε,ετσι?) Αμα δε πηγαινε καλα θα την ειχε κανει καλα με ελαφρα εδω κ καιρο..Κ αντι να ψαχνω να βρω τα οικονομικα μεγεθη του καθε IKEA-κρινω απο το προφανες:γινεται της που. τα. νας.!Δεν γινεται να μην `κονομανε..!
ναι βρε,ναι ετσι τα εκαναν τα μεγαλοστελεχη τα λεφτα τους,με τον τιμιο ιδρωτα τους στο σκαμμα κ στην οικοδομη...Κ να κα κατι σχετικο με το ΙKEAπου πηρε το αυτι μου...
Απολογία της IKEA για την καταναγκαστική εργασία πολιτικών κρατουμένων στην Αν. Γερμανία - LawNet: Το ελληνικό Νομικό Δίκτυο
Τα υπολοιπα που με ρωτας ομως,αν μου πηραν εμενα την πισινα,αν ξερω αν τα εβγαλαν τιμια,κ αν ξερω ποσα παιρνει το καθε στελεχος,στα επιστρεφω με τον ιδιο χαρακτηρισμο που εκανες ξεκινωντας την απαντηση σου:λαικιστικα.(ερωτηματα).Στο χωριο μου εχουν κανα δυο ρητα:τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια κ χωριο που φαινετα κολαουζο δε θελει....Ρωτα ποσα παιρνει ενα μεγαλοστελεχος του ΙΚΕΑ κ ποσα ενας υπαλληλος κ μετα ελα να μου πεις τι κ πως.Toσο απλο...Φιλικα stukas