Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis
...αν μπορεσεις αγορασε ενα εξωτερικο ματι και ασε τη καμερα σου καπου μεσα στο tankbag σου στεγανη και χωρις κραδασμους να αποδιδει το 100%!
........ 
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ
Πολύ καλή ιδέα ....
Αν μπορείς, πες μας δυό λόγια
γι' αυτή την περίπτωση ....
|

...λοιπον παιδες η περιπτωση που μιλαω στην απλη της μορφη εχει ως εξης!....
... χρειαζεσαι ενα "ματι" ή μινι καμερα ή finger kamera ή δεν ξερω εγω πως αλλιως μπορει να λεγεται στα Ελληνικα!
... ενα μεσο αποθήκευσης για τις εικονες που θα μεταφέρει το "ματι"!
... και ενα τηλεχειριστήριο για εισοδο LANK !
.... απο το ματι φευγει ενα ενσωματωμένο καλωδιο που σε συνδυασμο με ακομα ενα που συνοδευτεται βγαζει μια A/V εξοδο και μια εισοδο τροφοδοσιας με 12V... τετοια "ματια" στο εμποριο ξεκιναν απο 100 ευρω και αναλόγως της μαρκας και του φακου που εμπεριεχουν ανεβαινουν οι τιμες !
...το μεσο αποθηκευσης μπορει να ειναι μια απλη DV καμερα που εχω εγω ή χιλιοδυο hitech μπιλμπιλικια που μπορουν να γραφουν κατευθειαν σε MP4,AVI και αλλες τετοιες μορφες αποθήκευσης που απλουστευουν τη ζωη!
...το τηλεχειριστήριο ειναι το μαγικο σημειο σε ολη τη φαση !...κοστιζει γυρω στα 60 ευρα(...
μπορει να υπαρχει και φτηνοτερο δεν το εψαξα και πολυ)...και ειναι αυτο που κανει ολη τη δουλια ευκολη και εύχρηστη! ...το τοποθετείς διπλα στο αριστερο μερος του τιμονιου και το συνδεεις κατευθειαν με τη εισοδο LANK της συσκευης αποθήκευσης και ειναι αυτο που με το πατημα του, αρχιζεις και τελειώνεις την εγγραφή συχγρονιζοντας ολη την διαδικασια!
...το τηλεχειριστήριο ...
... το ματι ...
...απο κει και περα καταλαβαινετε μπορει με ενα καλωδιακι να μπει στερεο μικρόφωνο στην ολη συνδεσμολογια ....να βαλεις τροφοδοσια κατευθειαν απ τη μηχανη ...να αλλαζεις τους φακους μπροστα στο ματι για μεγαλυετρο ευρος ληψης και καθε λογης καλουδι αναλογως τις τσεπες !
...αυτα προς το παρων! ...αν θυμηθω κατι θα συμπληρωσω!