View Single Post
  #34  
Παλιό 03-12-2012, 17:59
makgs Ο/Η makgs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: athina
Μoto: gs1200
Μηνύματα: 41
Προεπιλογή Απάντηση: Tροφοδοσια απο can-bus

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από faker Εμφάνιση μηνυμάτων
για να περασει το καλωδιο θα το κανω με ενα συρμα...
Το καλώδιο που θα περάσεις είναι ρεύμα. Θέλει πολύ προσοχή και κανονικά μέσα σε μακαρόνι. Ένα γδάρσιμο μπορεί να κάνει σπινθήρες (χωρίς να καίει την ασφάλεια που θα είναι 30άρα για να αντέχει και φουσκωτήρι)
και να πάρεις φωτιά. Άρα θα πρέπει να βγάλεις το τεπόζιτο, για να το περάσεις προσεκτικά και να το δέσεις με τάϊ ράπς


Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από faker Εμφάνιση μηνυμάτων
Η αποφαση τελικα ειναι να μην παρω απο το can bus για να μη σβηνει το gps!
Αυτό είναι μύθος. Το Ζούμο δεν σβήνει αν δεν σε ρωτήσει για να συνεχίσει να δουλεύει με την μπαταρία. Και επειδή είναι δεδομένο οτι δεν το αφήνουμε ποτέ πάνω στην μηχανή και να απομακρυνθούμε αυτό που λες είναι όχι χρήσιμο (δεν λέω άχρηστο)
Τις ελάχιστες φορές(ίσως και καμία σε ένα ταξίδι, ίσως μια)που θέλουμε να σταματήσουμε για κατούρημα η για βενζίνη και σβήσεις την μηχανή και δεν θέλεις να χάσεις τα δεδομένα (που δεν τα χάνεις) πατάς να μην σβήσει και να συνεχίσει με μπαταρία. Έτσι απλά.
Reply With Quote