09-12-2012, 22:02
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΓΑΒΑΛΟΥ
Μoto: BMW R 1200 RT
|
|
Απάντηση: Μήνυμα προς τους φίλους αστυνομικούς!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
Να συμφωνήσουμε, ότι ο θάνατος του πιτσιρικά, δεν ειναι απάτη;;;;;
Σε ότι άλλο πείτε, το συζητάμε.... 
|
Kωστα ξερεις τις αποψεις μου και συμφωνω σε πολλα πραγματα μαζι σου.Αλλα βλεποντας τα πραγματα ποιο ψυχραιμα δεν μπορω να δεχτω την επιλεκτικη ευαισθησια των "συντροφων"μου.Ξερουμε οτι σκοτωθηκε ενα παιδι απο εναν μ@λ@κ@ καουμποι βλαμενο η οπως αλλιως θες πεστον.Ουτε ηρωας ειναι ο πιτσιρικας ουτε νομιζω οτι ηταν κανενας συνειδητοποιημενος πολιτικα νεαρος.Εκανε μια χαζομαρα οπως καναμε ολοι μας και τρεμει και εμενα η ψυχη μου γιατι εχω δυο παιδια που ειναι καθε μερα εξω και δεν ξερω τι μπορει να τους συμβει.Αλλα αν θυμαμαι καλα μερικες μερες μετα απο τον φονο του Αλεξη μια βομβα ειχε σκασει και δυο παιδακια μεταναστες που ψαχνανε στα σκουπιδια το ενα σκοτωθηκε και το αλλο εμεινε τυφλο.Δεν ειδα καμια αντιδραση απο τους ευαισθητους....Και ο Θανος Αξαρλιαν στο Συνταγμα 20 χρονων ηταν...Και αυτο που με νευριασε ποιο πολυ ηταν η ερωτηση "προοδευτικου"δημοσιογραφου που επαιρνε συνεντευξη απο τη μανα του Καλτετζα (αλλη τραγικη ιστορια αυτη)με αφορμη το τραγικο θανατο του μικρου:Πως αισθανεστε που ειστε η μανα ενος ηρωα;
|