View Single Post
Παλιό 09-12-2012, 22:21
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Μήνυμα προς τους φίλους αστυνομικούς!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsatsos Εμφάνιση μηνυμάτων
Kωστα ξερεις τις αποψεις μου και συμφωνω σε πολλα πραγματα μαζι σου.Αλλα βλεποντας τα πραγματα ποιο ψυχραιμα δεν μπορω να δεχτω την επιλεκτικη ευαισθησια των "συντροφων"μου.Ξερουμε οτι σκοτωθηκε ενα παιδι απο εναν μ@λ@κ@ καουμποι βλαμενο η οπως αλλιως θες πεστον.Ουτε ηρωας ειναι ο πιτσιρικας ουτε νομιζω οτι ηταν κανενας συνειδητοποιημενος πολιτικα νεαρος.Εκανε μια χαζομαρα οπως καναμε ολοι μας και τρεμει και εμενα η ψυχη μου γιατι εχω δυο παιδια που ειναι καθε μερα εξω και δεν ξερω τι μπορει να τους συμβει.Αλλα αν θυμαμαι καλα μερικες μερες μετα απο τον φονο του Αλεξη μια βομβα ειχε σκασει και δυο παιδακια μεταναστες που ψαχνανε στα σκουπιδια το ενα σκοτωθηκε και το αλλο εμεινε τυφλο.Δεν ειδα καμια αντιδραση απο τους ευαισθητους....Και ο Θανος Αξαρλιαν στο Συνταγμα 20 χρονων ηταν...Και αυτο που με νευριασε ποιο πολυ ηταν η ερωτηση "προοδευτικου"δημοσιογραφου που επαιρνε συνεντευξη απο τη μανα του Καλτετζα (αλλη τραγικη ιστορια αυτη)με αφορμη το τραγικο θανατο του μικρου:Πως αισθανεστε που ειστε η μανα ενος ηρωα;

Εγω μιλάω για την δολοφονία του πιτσιρικα και όχι για την πολιτική εκμετάλλευση του θέματος, απο την πλευρα των κομμάτων
Προφανώς και δεν ήταν ήρωας ο μικρός.....νομίζω ότι γράφω ξεκάθαρα την απο η μου για το θεμα...
Ο λαλακας που τον πυροβόλησε ειναι το θεμα μου......και όσο και να προσπαθήσουν να τον δικαιολογήσουν κάποιοι.....δεν πειθουν
Reply With Quote