View Single Post
Παλιό 10-12-2012, 12:08
nanoshophellas Ο/Η nanoshophellas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Μoto: R 1200 GSA 08
Προεπιλογή Απάντηση: Πληροφοριες για Παυλιανη και γυρω περιοχη...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από asotosios Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημερα και ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες...

απο οτι φενεται το κρυωμα ΔΕΝ περναει, οποτε την μηχανη την ξεχναμε για την ωρα...

τουτου στριφτερο και χαμηλο οποτε θα μεινω αυστηρα εντός οριων ασφαλτου (ελπιζω)...

@nanoshophellas
Ηλια,
θα σε παρω τηλ αλλα ελεγα αν μπορουσες να βαλεις και εδω ετσι γενικες πληροφοριες μπας και τα δει και κανενας αλλος σε αναζητηση που θα κανει για το θεμα...

Λεω να παω εκει και να δω που μου αρεσει περισσοτερο για να μεινω και να μην κλεισω...ή λες να ειναι πηχτρα και να μην βρω τιποτις...!!!
Mε χαμηλο αμαξι δεν εχεις και παρα πολλα πραγματα να κανεις (3μερες) καντες 2 σ/κ και καλα εισαι.

Να μεινεις θα βρεις 1200%
Αν θες τζακια και τετοια στο δωματιο θα πας να μεινεις στον Αθ.Διακο και θα δωσεις κανα 80αρι. Αν θες απλα πραγματα θα μεινεις στον ξαδερφο μου Καλώς ορίσατε στους πέτρινους ξενώνες στην Παύλιανη ορεινής Φθιώτιδας ευρω) που σου γραφει ο φιλος απο πανω η θα πας στην επανω Παυλιανη και θα βρειςΟ ΞΕΝΩΝΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ απλο δωματιο με (35-40 ευρω).

Φαγητο: διπλα στην Κατερινα ειναι ο Επαγγελματικός Οδηγός Φθιώτιδας - Φθιώτιδα - Ψησταριά - Καφέ ΡΗΓΑΚΗΣ θειος μου και αυτος πολυ καλες τιμες και τρελες πιτες.
Μην ξεχασεις να πας βραδυ για ποτο Καταφύγιο Οίτη | το Καταφύγιο : Βρύζες : Οίτη : Eναλλακτικές αθλητικές και ψυχαγωγικές δράσεις | τηλ :: 694 453 5718 - 226 506 2496

Ειναι παρα πολλα παρε ενα τηλ να στα πω
Reply With Quote