
10-12-2012, 20:08
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR
|
|
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Από κάποιους φίλους, εκφράστηκε η σκέψη για Βατοπέδι. Αν βρεθείτε στην βόρεια πλευρά (που βολεύει να πάτε από Ιερισσό, γιατί από Ουρανούπολη είναι μεγάλο σβάρνισμα, και χάνεις όλη τη μέρα), δε συμφέρει και πολύ να βρεθείς μετά από τη νότια για να συνεχίσεις. Εκτός, κι αν έχετε σκοπό να μείνετε πέραν των 2 διανυκτερεύσεων, και έχετε χρόνο για διαδρομές.
Αξιόλογη από βορά, είναι και η Μονή Ιβήρων (Παναγία Πορταΐτισσα) με τον εξαιρετικό Ηγούμενό της Ναθαναήλ, που αξίζει να συνομιλήσεις. Με τα πόδια από 'κει, εύκολα, βρίσκεσαι στην Καρακάλου, πανέμορφο Μοναστήρι, και ωραίο φαγητό .
Από την βόρεια πλευρά, δεν έχω άλλη εμπειρία πέραν των τριών (Βατοπέδι, Ιβήρων, Καρακάλου), και δεν έχω άποψη να προτείνω κάποια άλλη.
Last edited by Fuji; 10-12-2012 at 20:10.
|