View Single Post
Παλιό 12-12-2012, 12:46
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007
Προεπιλογή Απάντηση: 12 Δεκεμβρίου η τελευταία ημέρα άρνησης δωρητού οργάνων

Προσωπικα δινω αιμα πολλα χρονια και αιμοπεταλια τον τελευταιο χρονο...
ξερω οτι με αυτο που κανω δεν μου κοστιζει τιποτα αλλα προσφερω πολλα σε οποιον το εχει αναγκη...
το ιδιο θα ηθελα να γινει και με τα οργανα μου...οταν πεθανω δεν θα τα χρειαζομαι πλεον...
οποτε αν μπορουν να δωσουν ζωη σε αλλους συνανθρωπους μου γιατι οχι...τα σκουλικια μπορουν να φανε τα υπολοιπα και παλι χορτατα θα ειναι...

ΑΛΛΑ η αληθεια ειναι οτι μου περναει και εμενα η σκεψη που εκφραζουν οι παραπανω συμφορμιτες...
Δλδ πως μπορω να ξερω οτι θα εχω την πρεπουσα περιθαλψη και αν καποιος δεν με βλεπει χρημα απο ανταλλακτικα...ειδικα ετσι οπως εχουμε γινει ολο και περισσοτερο το σκεφτομαι...

Αρα για αλλη μια φορα για να γινει εθελοντικη προσφορα απο τον πολιτη θα πρεπει για να γινει το κρατος να βαλει ελεγχους και θεσμους ωστε ο πολιτης να ειναι σιγουρος οτι δεν το κοιτανε σαν ανταλλακτικα αρα χρημα αλλα σαν εναν ασθενη που θα πρεπει να γινει καλα πρωτον και αν δεν γινει τοτε παμε στο βημα 2...
Αν δεν γινει κατι τετοιο τοτε δεν προκειτε και η κοινωνια να αλλαξει γνωμη πανω στο συγκεκριμενο θεμα...και ισως ειναι και λογικο...!!!

Δεν νομιζω δλδ οτι ειμαστε τοσο εγωιστες οι Ελληνες ενω οι Σουηδοι / Ελβετοι δεν ειναι...!!!
Reply With Quote