View Single Post
Παλιό 12-12-2012, 19:27
jtnakos Ο/Η jtnakos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Σιατιστα
Μoto: MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ MW(είχα και θα ξανα πάρω)
Προεπιλογή Απάντηση: πληροφοριες για αφυγραντηρα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stavrouliasp Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή και εγω το ψάχνω για να αγοράσω, έχω καταλήξει στον delonghi DES 16 ew. Τσέκαρε τον αν θες.

Σημ. Την μούχλα μη την καθαρίζεις με χλωρίνη αλλα ειδικό αντιμουχλικό.
Θα τον δω. οσο για την μουχλα μας ειχαν πει να το κανουμε με χλωρινη
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nivam Εμφάνιση μηνυμάτων
ΓιανΝάκο για τους συγκεκριμένους που προτείνεις, δεν έχω άποψη.
Εγω χρησιμοποιώ στη δουλειά τρεις συσκευές της Vortice (Deumido 10).
Τιμές βρήκα εδώ, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν ή αν κυκλοφορεί ακόμα το συγκεκριμένο μοντέλο.
Δουλεύουν απροβλημάτιστα απ' το 2006.
Έχω την εντύπωση οτι αφύγρανση κάνουν όλα τα κλιματιστικά αν επιλέξεις το mode της σταγόνας.
Να εισαι καλα Νικολα...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιαννη επειδη εχω ζησει τον αφυγραντηρα σε πληρη λειτουργια στο ιστιοπλοικο φροντισε να εχει υποδοχη που να συνδεεται με σωληνα που στελνει την 'παραγωγη' στην αποχετευση γιατι αλλιως θα βαρεθεις να αδειαζεις τον κουβα του.
Θα δω τη μαρκα το απογευμα και θα σου πω μιας και δουλευει 7 χειμωνες τωρα ασταματητα και απροβληματιστα.
Περιμενω Πασχαλη..

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από giamil Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιαννακο εχεις ρωτησει και σου ειπανε οτι θα κανεις δουλεια με το μαραφετι παρ ολο που δεν εχεις μονωση?και με τετοιο βαθμο υγρασιας που εχεις μεσα τωρα?

δεν το κοιτας μηπως ειναι καλυτερα βαλεις προτεραιοτητα την μονωση της πανω πλακας τουλαχιστον?
γιατι το να μπαζει υγρασια απ την μια και συ να προσπαθεις να την βγαλεις απ την αλλη...

Γιαννη προπερση εχουμε κανει μόνωση στην ταρατσα(εχουμε κεραμίδια στη Σιατιστα βαση παραδοσιακού οικισμού) στην πλακα με αφρο πολυουρεθανης 55kg σε παχος 7cm και μπορω να πω πως κανει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...(συνηθως εκαιγα 3 τονους πετρελαιο την σεζον και μετα την μονωση καιω 2 και περιση που ο χειμωνας ηταν ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΣ)

Μια φιλη της γυναικας μου ειχε ακριβος το ιδιο προβλημα και με τον αφυγραντηρα ειδε ασπρη μερα τωρα τι να πω...??
Reply With Quote