View Single Post
Παλιό 17-12-2012, 20:03
Alkinoos Ο/Η Alkinoos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: BMW R1200GS Adventure
Προεπιλογή

Σήμερα το πρωι πήγα να δω για εκκεντροφορους.
Τα νέα δεν ήταν ούτε καλα αλλα ούτε κ κακά.
Θα πρέπει να λυθούν οι κεφαλές, να βγουν οι εκκεντροφοροι κ να τους μετρησουμε.
Εχει ενα μηχάνημα κ ενα λογισμικό που μπορει να μετρισει κ να βγάλει σε διάγραμμα όλες τις πληροφορίες όπως lift βαλβιδων, overlap εκκεντροφορου, γωνία λοβων, διάρκεια ράμπες κλπ.
Λόγο του ότι ειναι αεροψυκτος κινητήρας με κοκκορακια κλπ κ ενω εχει πάνω απο 450 διαφορετικά προφίλ που θα μπορούσαμε να ταιριαξουμε, ο άνθρωπος μου εξήγησε πως μάλλον ειναι απίθανο να εχει κάτι για το δικο μας μοτερ (κακό νεο) αλλα μπορει να σχεδιάσει ενα προφίλ καθαρά για τις δικές μας κεφαλές, βασισμένο στις προδιαγραφές που εγω θέλω (καλο νεο).
Το κόστος δεν ειναι εξωπραγματικό, μάλιστα βγαίνει πιο φθηνα απο τους wunderlich (640 Ευρω).

Πέρα απο αυτο, απο οτι μου ειπε ο άνθρωπος, μια αύξηση του ορίου στροφών 400-500 στροφές ειναι εφικτό κ αναμμενομενο μετα απο μια τέτοια δουλεια. Η αύξηση στις +1000 ειναι όμως πιο σοβαρή υπόθεση απο άποψη εκκεντροφορου αλλα με σωστή μελέτη γίνεται.
Επίσης μπορει να μου μετρήσει την σκληρότητα των ελατηριων κ να μου πει αν χρειάζομαι πιο σκληρά η οχι (εχει μηχανημα).

Οπως κ να εχει το πράμα, ακόμα είμαι στην φάση της έρευνας κ συγκεντρωνω πληροφορίες. Εχει δρόμο ακόμα το θέμα.
Reply With Quote