
27-12-2012, 03:13
|
 |
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86
|
|
MONSTER ENERGY ATHENS SUPERCROSS 2012 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (FINAL)
Προς το GS FORUM
MONSTER ENERGY ATHENS SUPERCROSS 2012 - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (FINAL)
Βασιλιάς της Αθήνας ο WestonPeick
Με κυρίαρχο στοιχείο την δυναμική εμφάνιση νεαρών αθλητών, το MonsterEnergyAthens Supercross ξεσήκωσε περισσότερους από 12.000 θεατές που παρευρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 8 - 9 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο 22χρονος αμερικανός WestonPeick(Yamaha) ταχύτατος και μεθοδικός, κατακτώντας τον τίτλο του “KingofAthens” κέρδισε και στα 2 βράδια του αγώνα, με τον νεαρό γερμανό FilipNeugebauer (Kawasaki) να κάνει την έκπληξη και να αντιμετωπίζει επάξια την «γαλλική αρμάδα» των έμπειρων FlorentRichier (KTM) και MickaelMusquin (Honda) αλλά και τον καταξιωμένο αμερικανό JasonThomas (Suzuki). Ο πρωταθλητής Παναγιώτης Κουζής (Honda) ξεχώρισε για άλλη μια φορά από ελληνικής πλευράς, αναπάντεχα καλός για το είδος ο Μανώλης Σκύβαλος (Honda), με τον 19χρονο Παναγιώτη Παπίλα (Honda), τον 17χρονο Νίκο Λυρίου και τον 16χρονο Μανώλη Κρητικό (Yamaha) να υπογραμμίζουν την στόχευση στο μέλλον που έχει το ελληνικό Motocross.
Και τα 2 βράδια, το κοινό, όρθιο, ξεσηκώθηκε από τα φοβερά άλματα των freestylers, τον κορυφαίο παγκοσμίως Νορβηγό AndreVilla, τον Αμερικανό DrakeMcElroyκαι τον νεαρό –ανερχόμενο- Έλληνα, τον Νώντα Λογοθέτη.
Ιδιαίτερα ανεβασμένοι σε συνδυασμούς, «κόλπα» και πληθωρικότητα, οι καλύτεροι έλληνες αναβάτες του ΒΜΧ, έδωσαν για άλλη μια φορά το δικό τους show στην εκδήλωση, η λαμπρή ένταση της οποίας χαλάρωσε μόνο στο διάστημα της επίδειξης Babycrossαπό 30 παιδιά ηλικίας 4-8 ετών!
Χορηγοί της διοργάνωσης: MonsterEnergy, ΟΠΑΠ, HONDA
Χορηγοί επικοινωνίας: MAD, RED 96,3, SENTRAFMΠεριοδικό ΜΟΤΟ, bikeit.gr, enduro.gr, motorsite.gr, mxin.gr, sentragoal.gr, in2life.gr, motograndprix.gr, CITYPRESS, FREESUNDAY, GOAL, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ.
.
__________________
Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων, ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!!
|