View Single Post
Παλιό 29-12-2012, 02:16
-DHMHTRHS- Ο/Η -DHMHTRHS- βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: ΘEΣ/NIKH
Μoto: TACT 50cc , RT 1200
Προεπιλογή Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Ακιs Εμφάνιση μηνυμάτων
Στην σκητη Αγ.Αννης χρωσταμε μια επισκεψη απο περυσι,που δεν μας επετρεψε ο καιρος να την προσεγγισουμε,αρα κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι ο ενας προορισμος μου.
Τωρα,η Σιμωνοπετρα ειναι ενα υπεροχο μοναστηρι που η αρχιτεκτονικη του σε καθηλωνει με το πρωτο αντικρυσμα.Τουλαχιστον απο τις φωτογραφιες που εχω δει,ειναι ενα κτισμα που σου προκαλει δεος.Αρα μαλλον αυτος θα ειναι ο δευτερος προορισμος για εμενα.
Ας ξεκινησουμε ετσι,οπως λεει και ο Νικολας για να εχουμε μια πρωτη εικονα και ενδεχομενος να πραγματοποιηθουν και καποιες αλλαγες στην πορεια.....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Black_Shadow Εμφάνιση μηνυμάτων
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Άκη...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από SenseiG Εμφάνιση μηνυμάτων
Βλεπω οτι συμφωνω με τους αδελφους Ακη και Γιωργη,παρακαλω να γραφτει στα πρακτικα!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από N.GS Εμφάνιση μηνυμάτων
Και εγώ θα συμφωνήσω με τον Ακη απλά εκείνη η λειτουργία στου Αγίου Γρηγορίου μου έμεινε αξέχαστη και νομίζω σε όσους παρευρέθησαν έχουν την ίδια άποψη,βέβαια απο την άλλη να μην πας και κάπου αλλού..;
Απόσπασμα:
Απο την άλλη βέβαια σκέφτομαι πως να απαρνηθω την περσινή παρέα..!
Απόσπασμα:
Πρόσεχε τι λες γιατί θα παρεξηγηθεί ο -DHMHTRIS- με τον varda....
Επειδη το παρεακι μαζευεται και τετοια παρεα δεν χανεται θα κανψ την αλλαγει και θα παω μαζι τους.
Νικο χιλια συγνωμη για για την ανακατοσουρα φιλε αλλα η παρεα βλεπεις ειναι λιγο......................

ο vardas ΑΚΟΥΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote