View Single Post
Παλιό 29-12-2012, 18:17
geolag Ο/Η geolag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: ELLINIKO
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΖΑΝΤΑΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων
τσεκαρε καλου κακου το πίσω μέρος...ειδικά την βαλίτσα...μην παίζει....αν παίζει σου φέρνρι ταλάντωση μπροστα.....αλλα και τα ελεστικα...ειχε γινει της μουρλής με εκεινα τα μετζελερ.....
Θα γράψω την ιστορία από την αρχή.Τα λάστιχα της αρχικής αγοράς ήταν BRIDGESTONE BATTLEWING.Με αυτά κανένα πρόβλημα.Κάποια στιγμή έχανε το μπροστινό αέρα όταν καθόταν η μηχανή και στο βουλκανιζατέρ μου είπαν για χτύπημα στράβωμα- ελάχιστα βέβαια-της μπροστινής ζάντας.Την έστειλαν σε ''ζαντάδικο'' και την επισκεύασαν.Δεν θυμάμαι να έκανε κάποια ταλάντωση ούτε πριν ούτε μετά την επισκευή της ζάντας.Τα λάστιχα βέβαια ήταν παλαιά 3 ετών και όταν το κατάλαβα αλλάζω σε Anakee.Από την πρώτη στιγμή παρουσιάστηκε το πρόβλημα.Μου είπαν ότι πιθανον η μηχανή να είχε πρόβλημα και όταν αλλαξα τα ελαστικά επειδή πατούσε καλύτερα να εμφάνισε την ταλάντωση.Μου αλλάζουν το εμπρός ελαστικό χωρίς διαφοροποίηση.Μου αλλάζουν ξανά το εμπρός χωρίς διαφορά.Μου αλλάζουν το πίσω πάλι το πρόβλημα υπήρχε.Ζυγοστάθμιση οκ .Την πίσω βαλίτσα που την είχα και με τα bridgestone την βγάζω πάλι το ίδιο.Μόνο εγώ που δεν κατέβηκα από τη μηχανή.Εσφιξαν ρουλεμαν τιμονιού πάλι τα ίδια.
Τελικά ζω με το πρόβλημα και περιμένω την επόμενη αλλαγή ελαστικών .Γιαυτό σκέφτηκα να ξαναδώ την ζάντα μήπως φταίει αυτή.Επαιξα και με την πίσω ανάρτηση μήπως φτιάξει αλλά τίποτα
Μέχρι τότε οδηγώ vespa που έτσι και αλλιώς πάει χάλια οπότε δεν το ψάχνεις

Μήπως να στην φέρω να την ευλογήσεις????

Last edited by geolag; 29-12-2012 at 18:19.
Reply With Quote