02-01-2013, 19:01
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Πολυγυρος Χαλκιδικης
|
|
Στην δυτικη πλευρα της Μεσογειου 2012…..
Στην δυτικη πλευρα της Μεσογειου…..

Όπως αναφερει και ο τιτλος ηρθε η ωρα να ανεβασω στο νετ και εγω το ταξιδιωτικο μου στορι….
Υποσχεθηκα ότι θα το ανεβασω το χειμωνα για να χαρισουν οι εικονες μου λιγο ζεστη εικονικη (εστω), λιγο παρεα στην δουλεια,ενα ευχάριστο (θελω να πιστευω) απογευμα παρεα με το καφεδακι ή την απολαυση με ένα ποτακι να χαζευεις ακομα ένα ταξιδιωτικο από αυτα που σε λιγο καιρο θα τα ψαχνουμε με το κυαλι ή θα τα βλεπουμε μονο σε φωτοιστοριες παγκοσμων ιντερνετικων σαϊτ.
Δυστυχως…!
Προλογος-προετοιμασια.
Δε θα μακρηγορήσω, από το φθινόπωρο μου σφηνωθηκε στο μυαλο να παω στο ευρωπαϊκο μαζεμα από το Varadero international forum στις 25-28 Μαϊου 2012 που γινοτανε 80 χλμ εξω απο την Βαρκελωνη στην πολη της Ταραγονας όπως καταλαβατε μιλω για την χωρα της Ισπανιας.
Από την οικονομικη αβεβαιοτητα δεν εκλεισα «τιποτα» ουτε καραβια ουτε ξενοδοχεια.
Τα λεφτα? 2000 ευρω….Με το αερα της πιστωτικης καρτας σε περιπτωση που κατι εκτακτο γινοταν.
Μερες? …………?
Από την δουλεια μου ειχα 13 εργασιμες ημερες από περυσι και πηρα και άλλες 10 ημερες οποτε 23 εργασιμες μαζι με τα Σ/Κ εχουμε ένα μηνα και κατι ψηλα.Οποτε η διαρκεια του ταξιδιου από αποψη ημερων ηταν «ανετη»…
Παρεα?
Εψαξα στην αρχη,ειπα μερικους γνωστους οπου βολταραμε μαζι για το ταξιδι, άλλος δεν ειχε τα λεφτα, άλλος δεν ειχε τις μερες, γενικα βρηκα μια αρνηση οποτε πηρα και εγω την αποφαση να δω πως είναι το μοναχικο ταξιδι LIVE….
Τελευταια εβδομαδα κλεινω καραβι, μονο πηγαινε, για Βενετια, με αναχωρηση από το λιμανι της Ηγουμενιτσας…
Από εξοπλισμο τα κλασικα του μοναχικου μοτοταξιδιωτη με μια βοηθεια από εδώ Haynes Adventure Motorcycling Feature τα πηγα περιφημα και δεν μου ελειπε τιποτα…
Η μοτο δεχτηκε την αναλογη περιποιηση πριν το ταξιδι φορτώθηκε με προσοχη και υπομονετικα περιμενε στο γκαραζ για την αναχωρηση της επομενης ημερας.
Αναχωρηση για την δυτικη πλευρα της Μεσογειου…
Ο Πολυγυρος οπου ζω με την Ηγουμενιτσα απεχουν 400 χλμ και 4 ωρες ταξιδιου σε ρυθμους google maps παντα, οποτε δεδομενου της αναχωρησης του πλοιου στις 09.00 το πρωι επρεπε να σηκωθω στις 03.00 π.μ. για να εχω έναν αερα 01.30 πριν την αναχωρηση για Βενετια….
Λιγο ταλαιπωρια μου φανταζει στο μυαλο….
Το κινητο τηλεφωνο σχηματισε το νουμερο του βαφτισιμιού μου που σπουδαζει στα Ιωαννινα, με χαρα ειχα την πρωτη (δωρεαν) διανυκτερευση…
Χαιρετησα την οικογενεια με την υποσχεση να μιλαμε μεσω του γνωστου «σκαϊπ»….
Και ετσι αναχωρηση εγινε το πρωι της προηγουμενης ημερας και όχι από τα αγρια χαραματα..
Ένα θετικο ακομα είναι ότι θα συναντουσα και τον προηγουμενο ιδιοκτητη και καλο φιλο της μηχανης μου,τον Γιωργο οπου θα τα λεγαμε απο κοντα πινοντας τα ποτακια μας το βραδι στο nightlife των Ιωαννινων……
Και ετσι εγινε….!
Last edited by zandesiro; 02-01-2013 at 19:30.
|