Θέμα
:
Στην δυτικη πλευρα της Μεσογειου 2012…..
View Single Post
#
4
02-01-2013, 19:06
zandesiro
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Πολυγυρος Χαλκιδικης
Απάντηση: Στην δυτικη πλευρα της Μεσογειου 2012…..
Ημερα 3η
Τριτη 22 Μαϊου 2012
Διαδρομη
https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...sp=1&sz=19&z=7
Αφου φτυσαμε τον κορφο μας να εξορκισουμε το κακο που ειδαν τα ματακια μας σε αυτην την πινακιδα ,αρχισαμε να φτανουμε Βενετια.
Καταμεστη η πλατεια του Αγ.Μαρκου…..
Και η αφεντια μου….
Καπου για το 1/3 της διαδρομης ταξιδευαμε μαζι και ηρθε η ωρα να χωρισουν οι δρομοι μας…
Κουκλα το εργαλειο!
Στην διαδρομη συναντησα άλλον έναν Ελληνα που ειχα δει στο καραβι με ένα παλιο GL500 (νομιζω)πηγαινε στο Τορινο για δουλεια….Τι αντιθεση σκεφτηκα…..Αλλοι για διακοπες και αλλοι για την επιβιωση…..Με μια στεναχωρια συνεχισα το ταξιδι μου….
Σκοπος μου ηταν να κανω οσο πιο πολλα χιλιομετρα μπορουσα από τις 15.00 που βγηκα στην autostrada μιας και η καθυστερηση του δρομολογιου τωρα αρχισε να με αγχωνει διοτι δεν θελω νυχτα να ταξιδευω παρα μονο αν είναι μεγαλη αναγκη…
Με τον ηλιο να δυει κατά τις 20.00 δεν ειχα το χρονο να περασω την Ιταλια οποτε εβαλα το gps να με παει στο San Bartolomeo Al Mare μια μικρη πολη διπλα στην θαλασσα με αρκετα καμπινγκ….
Στο 3ο καμπινγκ που ειδα έστησα την σκηνη μου γρηγορα και ρωτησα την μοναδικη πιτσαρια που υπηρχε εκει κοντα ως τι ωρα είναι ανοιχτα…..
22.00 μου απαντησαν και ετσι γρηγορα εκανα ένα ντους και βρεθηκα να απολαμβανω πια πιτσα και μερικες μπυρες με θεα την θαλασσα…
Μετα εκανα μια βολτα στην παραλια το βραδυ οπου με την μπυρα και τη φωτογραφικη μηχανη στο χερι απολαυσα και αποθανατισα το ομορφο αυτό χωριουδακι….
zandesiro
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): zandesiro