02-01-2013, 19:08
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2011
Περιοχή: Πολυγυρος Χαλκιδικης
|
|
Απάντηση: Στην δυτικη πλευρα της Μεσογειου 2012…..
Ημερα 4η
Τεταρτη 23 Μαϊου 2012
Διαδρομη https://maps.google.gr/maps?saddr=Vi...&via=1,2,3&z=7

Εγερση το πρωι καφεδακι,πρωινο πληρωμη του καμπινγκ και βουρ για Μονακο,Νικαια,Καννες και βλεπουμε για το βραδι….

Αντιο Ιταλια….

Καλημερα Γαλλια…

Εξω από το Μονακο….

Η χαρα δεν περιγραφεται…

Μπροστα στο καζινο,ισα-ισα που εβγαλα την φωτο γιατι μου κανανε νοημα καποιες σωφερατζες να φυγω από κει βλεπετε το varadero δεν κολλαει με τις Bentley και τις Masserati…..

Και μετα ειδα αυτό το περιπτερο…..
Λες??

Και όμως η αφιξη μου στο Μονακο εγινε μεσα στην εβδομαδα που είναι ο αγωνας της φορμουλα 1.

Γερανοι με καμερες….

Ηταν τοσο χαμηλα που την ακουμπουσα αν σηκωνα το χερι….Αν ηταν στην ελλαδα απλα δεν θα υπηρχε καμερα!!

Όπως βλεπετε ημουν μεσα στην πιστα του Μονακο…Αλλα το μποτιλιαρισμα που εφαγα 2 ωρες σταματημενος με εκανε να ψαχνω διαφυγη προ της Νικαια το συντομοτερο δυνατο!
Αγορα αναμνηστικων και αναχωρηση,γιατι με τοσες φεραρι που ειδα στο μονακο αυτος με το καγιεν ηταν σαν τον φτωχο του χωριου…..(κάθε φεραρι και με μια ξανθια μεσα λετε να παιζει κατι?).

Παραμιλωντας μεσα από το κρανος από τα πλουτη που ειδα, εφτασα Νικαια….

Αν εχεις φεραρι ή καποιο άλλο σουπερ αυτοκινητο πώς να το δεις το φαναρι εκει ψηλα??
Η λυση όμως??Βαζεις ένα ακομα στην κολωνα πιο χαμηλα.Τι να λεμε τωρα!!!

Ομορφη η Νικαια και πολύ τουριστικη….
Ηθελα να δω και τις Καννες αλλα μετα το μποτιλιαρισμα στο Μονακο εχσα ένα 2ωρο οποτε εφυγα προς Montpellier.
Το κακο είναι ότι το gps δεν εχει τα καμπινγκ τις Γαλλιας αλλα όπως λεει μια παροιμια «ρωτοντας πας στην Πολη» σταση στις καλυτερες πληροφοριες….Που?
Μα φυσικα στα βενζιναδικα…..Μου συστησαν ένα ωραιο καμπινγκ και αφου έστησα την σκηνη, ντους και βολτα στην πολη….

Σαντουϊτς μπυριτσα και ιντερνετ για να δουμε και την οικογενεια και ξεκουραση στο μαλακο αυτοφουσκωτο υποστρωμα...
|