View Single Post
Παλιό 08-01-2013, 20:14
Ακιs Ο/Η Ακιs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: 1200 ADV μαυρη και χοντρη.... HONDA C90 84'
Προεπιλογή Απάντηση: Club ''σκασμενων'' αναρτησεων.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vasorfa Εμφάνιση μηνυμάτων
1)Τα σερβις των 10,000 χλμ πρέπει να κάνεις (που σφραγίζουν....)
2)Κυνήγα λίγο το good will......(πίεσε τους λίγο ή ρώτα και κάπου αλού )
3)η Showa---ΔΕΝ επισκευάζετε....γιατί ειναι σφραγισμένη,,,,ΜΟΝΟ με πατέντα....Ρωτα τι έπαθα και εγω ο Πατερ με το k-shock
4)Εbay παίζουν αρκετές...χωρις esa και σε καλή τιμή....
5)Βάλε λίγο βαθύτερα το χέρι στην τσέπη....πάρε μια άλλη (Μαρκα εννοώ) και καθάρισες

και

6)

Ευλογίες στην Ομορφη πόλη σου!!!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TALON Εμφάνιση μηνυμάτων
Στο clubκαι εγώ, (απλό gs1200/08 με ESA) μόλις έκλεισε τα τέσσερα χρόνια με 36.500 χιλ. Έχουμε και λέμε, η τοπική αντιπροσωπεία (Λάρισα) αφού ακολούθησε την διαδικασία που έχει περιγραφεί και πιο πάνω, (φωτογραφίες κλπ) με ενημέρωσε πως η BMWθα καλύψει το 80% της αξίας του ανταλλακτικού, (αμορτισέρ) δηλαδή τα 1480 ευρώ από τα 1850 και το υπόλοιπο ποσό τον 370 ευρώ καθώς και το κόστος αντικατάστασης περίπου 60 ευρώ θα πρέπει να το καταβάλω εγώ. [προσθέστε ακόμη μία διαφορετική πολιτική της BMWγια την ίδια βλάβη στις είδη υπάρχουσες και ας αναλογιστεί ο καθένας , κατά πόσο σοβαρή είναι η εταιρία μας] Επίσης, δεν εξασφαλίζεται εάν το καινούργιο «χρυσό»- αν κρίνω από το κόστος του αμορτισέρ- θα είναι whitepowerή showa. Καλά να πάθουμε που τέτοιου είδους βλάβες οι οποίες αναμφισβήτητα οφείλονται σε ατέλειες εκ κατασκευής, απλά τις κάνουμε τσίχλα και τις μασάμε μόνοι μας. Επειδή τα 430 ευρώ μού φαίνονται πάρα πολλά, θα ήθελα τις γνώμες – εμπειρίες από τους φίλους που επισκεύασαν το εν λόγω αμορτισέρ στην γνωστή εταιρία στην Αθήνα (ποιότητα εργασίας, τυχών προβλήματα, χρονικό διάστημα από τη επισκευή κλπ) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ. Η τοπική αντιπροσωπεία ισχυρίζεται πως το εν λόγω αμορτισέρ δεν επισκευάζετε.
H απαντηση στο ερωτημα σου ειναι απο τον ''ευλογημενο'' συμφορουμιτη παραπανω....

Γνωμη μου παντως ειναι να κανεις την αντικατασταση με την διαφορα που σου προτειναν,μιας και εισαι ηδη εδω και 2 χρονια εκτος εγγυησης.Σημειωτεον οτι θα εχεις και αλλα 2 ετη εγγυηση για το νεο ανταλλακτικο...
Reply With Quote