View Single Post
Παλιό 11-01-2013, 21:08
ALX Ο/Η ALX βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: BMW R1150GS
Προεπιλογή Απάντηση: Πως μας κλέβουν στα πρατήρια βενζίνης

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MOYTPO Εμφάνιση μηνυμάτων
Ολες οι αντλιες "κλεβουνε" το νομιμο ποσοστο που τους δινει το υπουργειο.
Το ποσο ειναι αυτο οσο και να εψαξα δεν μπορεσα να το βρω.
Το ποσοστό ΝΟΜΙΜΗΣ απόκλισης είναι 0,5% (επίσημα από το κλιμάκιο μετρολογίας του υπουργείου ανάπτυξης που μίλησα)
Τραβιέμαι πολύ καιρό με τα πρατήρια κι έχω άσχημη εμπειρία απ όλους.
Έχω δει μέχρι 24,14 λίτρα να μου βάζουν!!!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spyrakos35 Εμφάνιση μηνυμάτων
να ξεκαθαρίσω οτι δεν εχω δει το βίντεό σου ακόμα παρά μόνο έχω διαβάσει το παρόν...
επιπλέον, δεν γνωρίζω τι λέει το μανιουαλ της μπεμβέ παρά μονο το "usable 22 lt" που λες....

προκειμένου λοιπόν να καταλάβω, λύσε μου την απορία....

αν το "usable" είναι 22 λίτρα, πόση είναι η "total capacity"? (δικός μου όρος)
Έχει κάποια σημασία αυτό? Από τη στιγμή που η αντλία του ρεζερβουάρ μπορεί να κατανάλωσει (από φουλ φουλάρισμα) 22 λίτρα, τι σημασία έχει αν παίρνει μισό ή 1 λίτρο ακόμα μέσα (που δεν μπορεί να το ρουφήξει η αντλία?) Από τη στιγμή που 22 μπορώ να καταναλώσω... δεν μπορούν να μου βάλουν πάνω από 22!
Κι επίσης... δες το βίντεο. Όταν αφαίρεσα 22 λίτρα, η μοτοσυκλέτα ΔΕΝ έπαιρνε μπροστά. Τι περισσότερο πρέπει να δείξω?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από corei7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Θα ήταν καλό να ακούγαμε την άποψη του βενζινά
Τι να ακούσουμε? Θα σου πει έχει ανοχές και ποτέ δεν παίρνουν μέσα όσο λένε οι κατασκευαστές αλλά λίγο παραπάνω.
Πόσο παραπάνω ρε μλκα βενζινά? 2 λίτρα παραπάνω??? Είχε πρόβλημα η BMW να πει ότι το ρεζερβουάρ παίρνει 24 κι όχι 22? Ή μήπως ότανβ έφτιαξαν το ρεζερβουάρ στο εργοστάσιο και το γέμισαν δεν είδαν ότι παίρνει μέσα Χ λίτρα και μπορεί να καταναλώσει Ψ (όσα μπορεί να ρουφήξει η αντλία)
Σε παραπέμπουν στις σφραγίδες των ελέγχων που έχουν κολλημένα πάνω στις αντλίες από τα κλιμάκια του υπουργείου και λένε ΝΑ είμαι εντάξει!
Δε μας λένε όμως πως οι αντλίες τους έχουν ηλεκτρονικούς μηχανισμούς που αλλοιώνουν την ένδειξη και λειτουργεί εξ αποστάσεως με τηλεκοντρόλ. Και στην χειρότερη περίπτωση ότι οι σφραγίδες "αγοράζονται" (σε εισαγωγικά το αγοράζονται)
Λες και δεν τα ξέρουμε!
Reply With Quote