Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spyrakos35
φαντάζομαι οτι καταλαβαίνεις οτι το καύσιμο έχει άλλη "θέση" μέσα στο τεπόζιτο εφόσον η μοτό είναι στατική στο σταντ και άλλη εφόσον κινείται
επομένως, ναι, εχει σημασία η συνολική χωρητικότητα
|
Ρε φίλε μου, τι προσπαθείς να μου πεις;
Το μισό λίτρο που είπα εγώ και μου προσθέτεις στα 22, δεν μπορεί να το πάρει η αντλία. Είναι ανεκμετάλευτο. Οπότε ΔΕΝ γίνεται να μου βάλει πάνω από 22. Έχε υπόψιν σου ότι δεν πήγα στο πρατήριο σπρώχντας... άρα έιχα βενζίνη από τα 22 λίτρα ακόμα.
Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο με τον συγκεκριμένον, αλλά και με άλλους. Απλά με αυτόν έτυχε νατρήσω μετά το ρεζερβουάρ.
Επίσης πρέπει να πω πως αυτός πριν λίγο καιρό και για μεγάλο διάστημα δεν έκλεβε. Ήταν ο μόνος που μου έβαζε την βενζίνη που περίμενα να μου βάλει. (Και γι' αυτό έβαζα σχεδόν πάντα σεαυτόν σε μοτό και ΙΧ. Στα τελευταία δύο φουλαρίσματα, είδα ασυνήθιστα μεγάλη απόκλιση σε σχέση με πριν.
Είπαμε, μου έχουν βάλει μέχρι 24 λίτρα. (Τράβηξα φωτό την αντλία) Με έχεις για τόσο άσχετο;(για ναμην πω τίποτα άλλο!)
Για δες! Επιμένεις ακόμα για την θέση της βενζίνης; είναι δυνατόν να λες τέτοια πράγματα;;;;;; 10 χρόνια το έχω το 1150, λες να μη ξέρω πόση βενζίνη παίρνει; ή πόσα χιλ μπορώ να κάνω;