View Single Post
Παλιό 17-01-2013, 07:43
konstantinos Ο/Η konstantinos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: galatsi
Μoto: CBF 1000
Προεπιλογή Απάντηση: 14.000 ευρώ πρόστιμο σε ταξιτζή... γιατί δεν πλήρωσε διόδια

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Το θέμα είναι η γνώση της πραγματικότητας και όχι η συμπεριφορά, δηλαδή η αντίδραση που αναφέρεις.
Εάν γνωρίζεις το παράνομο της πράξης και εν συνειδήσει πράττεις αναλαμβάνοντας το κόστος των συνεπειών … κανείς δεν θα σου υποδείξει τι να κάνεις τα λεφτά και την περιουσία σου… οπότε …Ο.Κ.

Εάν όμως έχεις πλανηθεί από ψεύτες ώστε να πράξεις χωρίς την γνώση των συνεπειών ή χειρότερα εάν είσαι ενσυνείδητος ψεύτης που σκόπιμα παραπλανείς άλλους και τους προτρέπεις σε παράνομες πράξειςέχει κάποια διάφορα, δεν νομίζεις???

Τον συγκεκριμένο καταδικασθείσα δεν τον γνωρίζω βέβαια προσωπικά ώστε να έχω γνώση της αιτίας της συμπεριφοράς του.
Εάν έχει πλανηθεί υπάρχει τρόπος να βγει …κερδισμένος !
Δεν εκφράστηκε κάποιος, ούτε εγώ, εναντίον του. ....

.... εναντίον όσων προέτρεπαν σε παράνομες πράξεις ΧΩΡΙΣ να αναφέρουν τις συνέπειες …πολλές (τόσο εγώ όσο και ο Γιώργος).
χμ ποια γνωση , το δικο μου βιωμα η το δικο σου ( δεν εννοω εμας τους δυο ) μεσα απο αυτο προερχεται και η συμπεριφορα , δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που θελει να ειναι παρανομος .
Reply With Quote