Απάντηση: Εσείς τι gps θα αγοράζατε ;
Εγω εχω το Garmin Quest αγορασμενο απο την αναβαση με τους χαρτες της.
Οπου το εχω χρησιμοποιησει μ εχει ικανοποιησει. Στο χωμα, λογω των χαρτων της αναβασης, δειχνει σχεδον ολους τους δρομους. Τουλαχιστον τους δρομους που παω τους δειχνει.
Στην ασφαλτο το ιδιο.
Πλοηγηση δεν κανει αλλα προσωπικα δεν με νοιαζει.
Στην ευρωπη εχω το Map Source. Σχεδιαζω την διαδρομη, την μεταφερω μαζι με τους χαρτες στο gps και οπου εχω παει μεχρι στιγμης μ εχει βγαλει ασπροπροσωπο. Εξω κανει πλοηγηση και μ εχει σωσει.
Το μειονεκτημα του ειναι οτι δεν παιρνει εξωτερικες μνημες και εχει εναν περιορισμο στον αριθμο των χαρτων που μπορει να χωρεσει, διοτι η εσωτερικη μνημη του ειναι 256ΜΒ.
Αν θες κατι για ολα, νομιζω οτι το Garmin 276C ειναι το καλυτερο απ' ολα. Αν το εχεις και αγορασμενο απο την αναβαση με τους αυθεντικους χαρτες εισαι κομπλε. Κοστιζει βεβαια αρκετα αλλα εχεις ενα για ολα.
Οσο αναφορα για τα τουνελ και μενα βγαζει οτι χανει το σημα, αλλα δεν μ ενοχλει. Θα βγω καποια στιγμη απ αυτο και θα πιασει σημα παλι. Υπαρχει περιπτωση δηλαδη να χαθουμε μεσα στο τουνελ; Οκ, μην τα ψιριζουμε τοσο πολυ ολα.
Οσο αναφορα για τα τουνελ και μενα βγαζει οτι χανει το σημα, αλλα δεν μ ενοχλει. Θα βγω καποια στιγμη απ αυτο και θα πιασει σημα παλι. Υπαρχει περιπτωση δηλαδη να χαθουμε μεσα στο τουνελ; Οκ, μην τα ψιριζουμε τοσο πολυ ολα.
Last edited by emix; 29-01-2009 at 22:18.
|