View Single Post
Παλιό 19-10-2009, 23:49
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: Εκδρομή μονοήμερη-διήμερη στα Καλάβρυτα * 17-18/10/09 *

Λοιπόν φίλοι μου, η εκδρομή στα Καλάβρυτα πέρα από το μοτοσυκλετιστικό ενδιαφέρον, την πολύ καλή παρέα, την όμορφη και καθαρή φύση, την άνετη διαμονή, την πολύ καλή οργάνωση, άντε και... το καλό φαγητό , είχε και μεγάλο φωτογραφικό ενδιαφέρον!
(Ξέχασα και το πολύ νερό!)

Σας δείχνω μερικές από τις φωτογραφίες που τραβήξαμε.

Ξεκινάμε από τη συνάντηση στα διόδια της Ελευσίνας το Σάββατο το πρωί,

Οι μηχανούλες μαζεύονται σιγά σιγά. Μερικοί προνοητικοί, βλέποντας τα σύννεφα, φοράνε αδιάβροχα...

Τα χαμόγελα ξεκινάνε και αυτά!

Δυστυχώς σε άλλους συγκράτησα τα ονόματα, σε άλλους τα nicknames, δεν τους θυμάμαι όλους όμως! Όποιος θέλει στη συνέχεια μπορεί να παραθέτει τη φωτογραφία με τον εαυτό του. Σε αυτήν εδώ, εγώ πχ, είμαι πίσω απ' το φακό και φωτογραφίζω κάποιους αγνώστους που παρεισφρήσανε στην παρέα μας!

Εδώ, οι γνωστοί άγνωστοι...

Μπορείτε να σπαμάρετε, να σχολιάζετε, να κάνετε πλάκα και ότι άλλο θέλετε, θα συνεχίζω να ανεβάζω φώτο και αν... κάποια στιγμή με πάρει ο ύπνος, θα συνεχίσω αύριο!

Και ενώ τα σύννεφα πυκνώνουν, ο Flight Leader - Syan, προπορεύεται ακάθεκτος!

και ακολουθούν στο φτερό όλοι οι άλλοι,

Τα σύννεφα πυκνώσανε τελικά, μέχρι που άρχισε να βρέχει!
Η μικρή αδιάβροχη καμερούλα που είχα στερεωμένη στο τιμόνι μου έκανε φιλότιμες προσπάθειες να αποθανατίζει το ταξίδι μας, σε σκοτεινό και βροχερό καιρό και με πολλούς κραδασμούς! (Δεν είναι και τρένο ο boxer όταν φτάνει τις 3-4.000 rpm!)

Στην συνέχεια θα βλέπετε πολλές σταγόνες βροχής πάνω στις φωτογραφίες, ακόμη και μέσα στο τούνελ που μπαίνουμε!

Υπήρχε φως στην άκρη του τούνελ, αλλά και πολύ νερό ξανά!

Ο "Αλυτάρχης" του αγώνα (ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ) προπορεύεται για να ελέγξει την κατάσταση του δρόμου!

Η βροχή δεν καταλαβαίνει από ελέγχους όμως και συνεχίζει να δυναμώνει καθώς πλησιάζουμε την Κόρινθο!
Reply With Quote