View Single Post
Παλιό 30-01-2013, 12:56
moby_gr Ο/Η moby_gr βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R1200GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: 22 μέρες, 18 χώρες, 9.300 χλμ

1η μέρα Αθήνα (GR) - StaraZagora (BG) 929 χλμ

Την επόμενη μέρα του γάμου του staga, (29 Ιουλίου) ξεκινάω, για πρώτη φορά μόνος, κάτω από τον φρικτά καυτό Ελληνικό ήλιο και θερμοκρασίες 35ο-42ο...
Μέχρι να βγω από την Ε.Ο. και φτάσω στην Ξάνθη κατά τις 16.00’ έχω πιει (οδηγώντας αλλά και στις στάσεις) τουλάχιστον 5-6 λίτρα νερό!!! Να ‘ναι καλά το φλασκί το οποίο είχα βάλει μέσα στο tankbag. Δεν άντεχα στην ιδέα να κουβαλάω τόσες μέρες στην πλάτη μου αυτά με τους ιμάντες και πραγματικά με γλίτωσε, δεν ξέρω κι εγώ, από πόσα σταμάτα-ξεκίνα για να δροσιστώ λίγο...

Με το που πιάνω Ξάνθη και βουνό, πέφτει και ο ήλιος, ευτυχώς ξανάνιωσα και μπορούσα χαλαρά να συνεχίσω.
Να σημειώσω πως τα 900+ χλμ, αν τα κάνεις χωρίς άλλες μηχανές, δεν είναι τόσο πολλά όσο ακούγονται, κάνοντας στάσεις όποτε θες και για όσο θες! Κι ακόμα καλύτερα αν οδηγείς εκτός εθνικής!

Η επαρχία της Βουλγαρίας, αρκετά ενδιαφέρουσα με πυκνή βλάστηση, ευχαριστιέσαι να οδηγείς

αρκεί να μη σου πεταχτεί καμιά αγελάδα

Άφιξη στη StaraZagora, ξενοδοχείο στο κέντρο, μπανάκι, βόλτα στο κέντρο για φαί και μετά ξεκούραση.
Η επιλογή της πόλης έγινε αφενός για να βγουν τα 900+, αλλά και γιατί κοντά βρίσκεται το Shipka Pass στο νούμερο 27 παρακαλώ της συγκεκριμένης λίστας http://www.motorbikeeurope.com/en/routes-category/top100

Last edited by moby_gr; 30-01-2013 at 14:37.
Reply With Quote