View Single Post
Παλιό 30-01-2013, 13:54
moby_gr Ο/Η moby_gr βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R1200GS Adventure
Προεπιλογή Απάντηση: 22 μέρες, 18 χώρες, 9.300 χλμ

7ημέρα: Cologne (D)Solingen - Brussels (B) 291 χλμ

Βόλτα στην πόλη, ο καθεδρικός ναός επιβλητικότατος

έκανα το λάθος να θελήσω να ανέβω μέχρι την κορυφή κι έλιωσα στα 509 θεόστενα σκαλοπάτια του (αν και η θέα με αντάμειψε)

Σήμερα η μέρα είναι χαλαρή για μένα κι έχουμε εκ των προτέρων συννενοηθεί με το φίλο ΙoannisPanagiotidis να τον επισκευτώ στο Solingen!
Ευτυχώς είναι Σάββατο (και όχι Κυριακή που κάνει τα βολτάκια του) κι ο Γιάννης είναι επίσης χαλαρός από τη δουλειά του. Έτσι είχα την τιμή να γνωρίσω και την αξιαγάπητη οικογένεια του και για δυο-τρεις ώρες να τα πούμε όλοι μαζί και να με ξέναγήσει στο "συνεργείο" του, που όλο το forum γνωρίζει από τα τεχνικά του θέματα

Κι αφού ο Γιάννης ευλόγησε το εργαλείο...

Φεύγω πανευτυχής από το Solingen για τη συνάντηση αυτή με ένα γνήσιο πατριωτάκι!

Αλλά είμαι επίσης χαρούμενος γιατί έχω και ΤΗΝ άφιξη

Η καλή μου προσγειώνεται στις 17.00’. Όπως πάντα στην ώρα μου (να ‘ναι καλά το zumo…) και κατευθείαν στην πόλη των Βρυξελλών!

Grand Place

...έτσι τελείωσε το (μοναχικό) πρώτο σκέλος αυτού του ταξιδιού 7 ημερών, με απολογισμό, 4.226 χλμ σε 47 σχεδόν ώρες (οδήγησης)...

Βενζίνες, διόδια (μόνο στην Ελλάδα και κάτι ψιλά στην Πολωνία) περίπου 435,00€
Ξενοδοχεία (7 διανυκτερεύσεις) 318,00 + parking 15,00 στην Κρακοβία+15,00 στη Δρέσδη+10,00 στην Κολωνία.
Συν ότι έφαγα.

Στις Βρυξέλλες, τις οποίες έχω επισκεφτεί ξανά δύο φορές (αεροπλανικώς) και τις οποίες συμπαθώ πολύ, μείναμε εδώ, για 3 βράδια προκειμένου να ανασυνταχθώ αλλά και για χαλαρό πρόγραμμα δύο ημερών.

Στο «ChezLeon» ( gemara, το πιο γνωστό «μυδάδικο», της πόλης που φημίζεται για τα ψαρικά και κυρίως τα μύδια της) και η ώρα να είναι 22.00’ κι ακόμα να νυχτώσει

Φαίνεται πως είμαι λίγο κουρασμένος?

Reply With Quote