30-01-2013, 17:36
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R1200GS Adventure
|
|
Απάντηση: 22 μέρες, 18 χώρες, 9.300 χλμ
20η μέρα Dubrovnik (HR) – Kotor (MNE) 142 χλμ
Την άλλη μέρα το πρωί κατευθείαν στο κατάστημα της Τράπεζας, να τσακώνομαι με τη διευθύντρια να βρουν τρόπο να βγάλουν την κάρτα και να μου τη δώσουν από τη στιγμή που η ευθύνη είναι όλη δική τους, αλλά τίποτα...
Με τα πολλά κι αφού αυτή ζητούσε συγγνώμη για το λάθος του μηχανήματος αλλα επέμενε πως και να τη βγάλουν δεν μπορούν να μου τη δώσουν αν δεν περάσουν 2-3 μέρες γιατί πρώτα πρέπει να γίνει αλληλογραφία με την τράπεζα μου, μιλώντας με Αθήνα, μου το επιβεβαίωσαν...
κάρτα στο εξωτερικό θέλει πολλές διαδικασίες για να επιστραφεί....
Πριν από αυτό, φάγαμε κι ένα πρωινό στο ξενοδοχείο, το οποίο είχε αυτή τη θέα

Πως μου περνάει από το μυαλό πως πηγαίνοντας στο Μαυροβούνιο, θα την βρω την άκρη με τα αδέρφια μας τους Σέρβους .
Φεύγουμε, παραλιακά, με θέα την Αδριατική, αλλά που μυαλό για χαρά...

Μαυροβούνιο

Φτάνουμε στο Κοτόρ και πάμε στο ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται μέσα στην παλιά πόλη.
Όλοι οι υπάλληλοι του (είχε κι εστιατόριο) είναι Σέρβοι, γίνεται το "κονέ", άρχισαν αυτοί τα gkavri-mounia , paokara κτλ, το ρίξαμε στην πλάκα, πιάνω τον πιο γάτο από αυτούς και του λέω τι έχω πάθει με την κάρτα, αφού πρώτα βλέπω πως δέχεται amex.
«Μεγάλε, η διανυκτέρευση είναι 60 ευρώ, τράβα 170 και δώσε μου κι εκατό μετρητά» (τα δέκα για τη χασούρα του). Εννοείται μου λέει! Αδέρφια-ίδιο αίμα και δε θα σε βοηθήσω? 
Ντράπηκα να ζητήσω περισσότερα γιατί ήδη ένιωθα μαλ*κας αλλά και ξέροντας πως η τράπεζα του κρατάει πολλά δεν ήθελα να τον βάλω κι άλλο μέσα.
...προσωρινά, ανακούφιση και βόλτα στην παλιά πόλη...
Τη μηχανή δε, με έβαλαν να τη φέρω με το «ζόρι» μέσα στο κάστρο της παλιάς πόλης δίπλα από το μαγαζί τους!

Από εδώ πέρασε η μηχανή...
Last edited by moby_gr; 05-02-2013 at 15:39.
|