View Single Post
Παλιό 30-01-2013, 18:30
bogart Ο/Η bogart βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: F800 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Markas&yns παρουσιάζουν:Χιονισμένη ανάβαση στους Δύο Πρίνους

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yns Εμφάνιση μηνυμάτων
Γενικότερα δεν έχω αντιμετωπίσει πουθενά μέχρι τώρα κάποιο πρόβλημα με το πίσω Heidenau στα ~8.000 χλμ που του έχω κάνει. Μπροστά έχω TKC80 γιατί θέλω την έξτρα πρόσφυση που σου δίνει. Στην συγκεκριμένη εκδρομή βέβαια είχα κάποιο θέμα στα χιόνια καθότι τα τακούνια του είναι κυρίως στο πλάι. Στις γρήγορες φλαταδούρες γλιστράει ελεγχόμενα για τον ίδιο λόγο. Σε πλαγιάσματα σε χώμα ή άσφαλτο νιώθεις αρκετή σιγουριά. Στην πόλη αργεί λίγο να ζεσταθεί και στις εκκινήσεις ενίοτε το παίζω λίγο κάγκουρας . Γενικά ο συνδυασμός αυτός με έχει ευχαριστήσει πολύ. Στην Εθνική πηγαίνω χωρίς φόβο 160-170 (ενώ με πίσω TKC80 σπάνια ανέβαινα πάνω από 120-130 για να μην τα φάω). Βέβαια έχει πλέον πολλά σκισίματα από τις πέτρες του νησιού. Αν εκεί που πηγαίνεις έχει χώμα δε νομίζω να γίνει έτσι.
Θα το ξανάβαζα; Ναι, κυρίως αν πλησιάζει καλοκαίρι και θέλω να κάνω και ασφάλτινα χιλιόμετρα. Αν η αλλαγή "κάτσει" φθινόπωρο μπορεί να ξαναβάλω TKC80 ή Mitas 09 ή 10.
Αυτά...
Σε ευχαριστώ!
Reply With Quote