Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από soter3gm
Φίλε μου ανταλλακτικά μοτό έχω δουλέψει για χρόνια ..... και μάλιστα BMW,
ότι υπάρχουν buck order είναι γνωστό το να παραγγέλνεις στης 15 και η παραγγελία σου να φεύγει στης 2 του άλλου για λόγους πληρωμής όμως, φαντάζομαι δεν θα σου έχει τύχει...Ε!! εμένα μου έτυχε ...από τότε προτιμώ να τα αγοράζω από Αγγλία μέχρι και τα "μπουζί" παρά να τα δίνω στο κάθε καραγκιόζη και στη διπλάσια τιμή, Ελλάδα clutch plate 225€ Αγγλία 80€ συν τα μεταφορικά 21.40€ και επειδή την έχω δει ακόμα περισσότερο στραβά με το θέμα κόστους ΤΩΡΑ και με 40 ευρωπουλάκια ...τα συμπεράσματα δικά σου.....
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από soter3gm
Πάντως για να καταλάβετε τι σημαίνει εξυπηρέτηση πελατών,από Ελλάδα και από Αγγλία
Αγόρασα ένα σετ δίσκο και χτένι τη ΠΕΜΠΤΗ που μας πέρασε, και εχθές ΤΡΙΤΗ το πρωί ήταν στα χέρια μου. 
Δεν μιλάμε για το κόστος γιατί, εδώ θα κάνουν χαρακίρι πολλοί έμποροι, που νομίζουν πως πουλάνε φτηνά, όπου λένε πως φταίει η παγκόσμια κρίση για τα κεσάτια τους. 
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από george81
αυτα ξαναπεστα φιλε μου!!! + 1000 
|
Ετσι ντε, ετσι ντε!!!!!!!! Κανετε ολοι τις παραγγελιες σας απο site του εξωτερικου (Γερμανικα- Αγγλικα μαγαζια ειναι αξιοπιστα, πολυ φθηνα, και ΤΑΧΥΤΑΤΑ) και ξεφυγετε απο το ντοπιο νταβατζιλικι, το λεω οπου σταθω και οπου βρεθω!!!!!!
Και ανεφερω και εγω ενα απο τα πολλα παραδειγματα που μπορω να πω:
Αγορα απο Αγγλια ενα οργανο που ρυθμιζεις τις ντιζες του γκαζιου
54 ευρω και 1 ευρω εξοδα αποστολης.
Στην Ελλαδα απο την εδω αντιπροσωπια του εν λογο οργανου,
120 ευρω και αν ηθελα να μου το στειλουν σπιτι (στην Πειραιως ειναι το μαγαζι και εγω μενω Μοσχατο, 6 χλμ απο το μαγαζι δηλαδη...) αλλα
7 ευρω .....

!!!
Το συμπερασμα........ Να πανε να γαμ............!!!!!!!!!!!!!
Βρε ουστ, βρε ουστ...