Σκάνδαλο στο Χάρβαρντ
Από factorx στις 02/02/2013
Σάλο έχει προκαλέσει το μεγαλύτερο σκάνδαλο αντιγραφής στο ιστορικό πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στη Μασαχουσέτη. Όπως αποκαλύφθηκε, 70 φοιτητές είχαν οργανώσει ένα δίκτυο αντιγραφής για ένα μάθημα, το οποίο «ενώ θεωρούταν εύκολο, δυσκόλεψε ξαφνικά». Οι καθηγητές αποκάλυψαν την αντιγραφή διαπιστώνοντας ότι όλοι είχαν τα ίδια λάθη στις απαντήσεις των ερωτήσεων. Οι εξετάσεις για το εν λόγω μάθημα, που δεν ανακοινώθηκε ποιο ήταν, αφορούσε εργασία στο σπίτι. Η τιμωρία που επιβάλλεται σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αποβολή από δύο έως τέσσερα τετράμηνα.
Το επεισόδιο αμαυρώνει τη φήμη ενός από τα σημαντικότερα εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο, όπου κάθε χρόνο 17 φοιτητές, κατά μέσο όρο, αποβάλλονται για λόγους «ακαδημαϊκής απιστίας». Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αποβολές θα πλήξουν και την περίφημη αθλητική του ομάδα, αφού η συγκεκριμένη τάξη είχε πολλούς αθλητές, κυρίως στην ομάδα μπάσκετ. Το Χάρβαρντ είναι ένα από τα ακριβότερα πανεπιστήμια στον κόσμο, με το κάθε τετράμηνο να κοστίζει ως και 63.000 δολάρια.
nytimes
Σκάνδαλο στο Χάρβαρντ | ANTINEWS
Και μιλάμε για εργασία στο σπίτι! χαχαχαχαχα πάρτε ρε μαθήματα από μας! δε θα βρισκόταν ούτε ένας που να μην έχει αντιγράψει! γατάκια αμερικανοί!
