Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από philipe
Φίλε μου άλλο προστετεύω και άλλο είμαι περίφανος. Αν η μάνα τρομοκράτη είναι περίφανη που ο γιός της βάζει βόμβες και σκοτώνει αθώους ανθρώπους, τότε η μάνα που έχει γιο ένα γιατρό που σώζει ζωές τι περιφάνια πρέπει να έχει;;;;
Μην μπερδεύουμε την περιφάνεια με την προστασία. Και μένα αν το παιδί μου αύριο παραπατήσει, θα το προστατέψω με νύχια και με δόντια. Θα ξεπουληθώ για να πληρώσω δικηγόρους για υπεράσπιση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είμαι περίφανος για το παιδί μου τον αληταρά. Πάντα μέσα μου θα με τρώει το σαράκι και θα κυκλοφορώ με το κεφάλι σκηφτό. 
|
εγω θα ξαναπω...
η μανα εχει αλλο τροπο που βλεπει τα παιδια της...
ο πατερας αλλο...
ειναι στην φυση μας...ο πατερας βλεπει πιο αντικειμενικα καποια πραγματα και μπορει να γινει πιο σκληρος...!!!
Γενικοτερα το τι ονομαζεται επισημα τρομοκρατια και τι οχι χωραει πολυ συζητηση...π.χ οι Ταλιμπαν οταν κανανε τα χατηρια των Αμερι#####ν...ηταν συνεργατες και συμμαχοι τους...
οταν για πολλους και διαφορους λογους επαψε αυτη η συνεργασια οι συμμαχοι εγιναν Τρομοκρατες και οι Αμερικλανοι τιμωροι ανηπερασπιστων κορασιδων...
Επισης...απο την στιγμη που το κρατος πολλακις τρομοκρατει τα τελευταια χρονια εχω πολλους λογους να αμφισβητω αν αυτους που επιασε ειναι πραγματι τρομοκρατες...!!!
Ειμαι καθετα αντιθετως σε ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ομως...οποτε σε αυτο πιστευω οτι συμφωνουμε...!!!