View Single Post
Παλιό 07-02-2013, 12:59
IOTH1X Ο/Η IOTH1X βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200 GSA '09
Προεπιλογή Απάντηση: Είμαι περίφανη για τον γιό μου τον τρομοκράτη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Μηπως τωρα βλεπεις τη σχεση φωτογραφιας
απο τη σημερινη Ελλαδα και thread καλυτερα??

Επισης..
Δες και μονος σου πως βαφτισες τον ληστη τρομοκρατη..
Αλλα λεει η μανα του κι αλλα εβαλες στον τιτλο!

Η μητέρα του 20χρονου μιλώντας στον ALPHA σημείωσε:
«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον γιό μου, που αγωνίζεται ενάντια σε μία παράνομη και σάπια κοινωνία και άνομη και θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μου».

Σε εμενα αφηνεις να εννοηθει οτι θελεις τοσο πολυ
να πιασουν ενα τρομοκρατη οσο κι εγω..
Να πιασουν ομως τον σωστο τρομοκρατη!!!!

Έπιασαν κάποια Μπ@στα@ρδ@ που λήστεψαν τράπεζα και ενδεχομένως τράπεζες, μπορεί και στην Πάρο, βλέπε ταξιτζή, που κυκλοφορούσαν με πολεμικά όπλα ιδιαιτέρως ισχυρά απειλώντας καθημερινούς ανθρώπους , βλέπε υπαλληλους τράπεζας και όχι π.χ. πολιτικούς
Επίσης τα χρήματα δεν ξέρεις τι θα γινότουσταν.
Όλα αυτά τυλιγμένα με ένα γυαλιστερό γλάσο ψευτοιδεολογίας.
Κατ εμέ ####παιδα του κερατά είναι και καλά κάναν που τα έσπασαν στο ξύλο.
Εμείς όλοι οι καλοί άνθρωποι ιδεολόγοι κριτές, ήμαστε οι ίδιοι, που αν κάποιος μας βρίσει ή μας κλείσει με την μηχανή (και με την προϋπόθεση ότι μας 'πέρνει') θα τον σπάσουμε στο ξύλο. (και θα πούμε και την ιστορία γεμάτοι περηφάνια κάποια Τετάρτη βράδυ)
Οι 'μπάτσοι' που απειλήθηκε η ζωή τους από τα προτασσόμενο όπλα τους και ίσως να σκέφτηκαν ότι δεν θα ξαναδούν ποτέ τα παιδιά τους, θα τους χαιδέβανε ή θα τους σερβίριζαν πρωινό.

Κοινοί εγκληματίες είναι που θα μπορούσαν κάλλιστα να σκοτώσουν κάποιον από εμάς αν βρισκόμασταν στο διάβα τους.

Η ΑΝΑΡΧΙΑ είναι τίτλος βαρύς και τιμητικός για όποιους άξια τον φέρουν και τον υπηρετούν.
δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα και την τρομοκρατία.
Αυτά τα μ@λ@κισμέν@ όχι αναρχικοί δεν είναι, πέρασαν και δεν ακούμπησαν.
Reply With Quote