08-02-2013, 00:55
|
Moderator
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Σιατιστα
Μoto: MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ MW(είχα και θα ξανα πάρω)
|
|
Απάντηση: Είμαι περίφανη για τον γιό μου τον τρομοκράτη
Προσπαθώ εδώ και ώρα να ΜΗΝ απαντήσω....
Το περίεργο θα ήταν να ΜΗΝ τσιμπούσες ΕΣΥ ανάμεσα από 7000 μέλη περίπου και μάλιστα να πω και την αλήθεια περίμενα την επίθεση σου όπως αλώστε το συνηθίζεις τώρα τελευταία…Όσο για την ΚΑΡΑΜΕΛΑ περί moderator δυστυχώς βρίσκεται σε ελάχιστα στόματα για να μην πω σε ΕΝΑ συγκεκριμένο…
Το μόνο που κράτησες από την παράγραφο που έγραψα ήταν η λέξη που σε βόλευε για να με βάλεις στο στόχαστρο σου και όχι ΟΛΟ το νόημα των γραφομενων μου περί μοτοσικλετισμου…Δεν θα σου κάνω επίθεση όπως θα το ήθελες ΠΑΡΑ πολύ ,θα ήθελα όμως να σου ζητήσω κάτι…..
Έχεις να προσφέρεις κάτι πάνω στο θέμα ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ???
Γνώσεις για τεχνικά θέματα που θα βοηθούσαν τους συμφορουμητες μας???
ταξιδιωτικές γνώσεις ???
γνώσεις με απίστευτα τοπία και ασφαλή οδόστρωμα για τον πλησίον σου???
μέρη που θα μπορούσε να πάει ο καθένας μας οικονομικά και ευχάριστα??
Τον χρόνο που καταναλώνεις στο internet βρίσκοντας θέματα που ΔΕΝ έχουν καμιά σχέση με την μοτοσικλέτα, αν τον διέθετες στο να βρίσκεις πληροφορίες και ας ΜΗΝ τις ήξερες από πρώτο χέρι, να ξέρεις ότι από τα 7000 ΠΕΡΙΠΟΥ άτομα που γράφουμε εδώ μέσα θα έκανες αρκετούς να ονειροπολήσουν……
Δεν είναι ποιο ευχάριστο συναίσθημα να στέλνεις έναν συμφορουμητη σε ένα φανταστικό παραμυθένιο ταξίδι με εικόνες,πληροφορίες για ξενοδοχεία ,εστιατόρια με καλό και φθηνό φαγητό και ασφαλής οδόστρωμα? ,από το να τον έχεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο ηλεκτροσόκ????
Μορφωμένος άνθρωπος είσαι……….ζυγισετα
Και τώρα μπορείς να πατήσεις την σκανδάλη
|