View Single Post
Παλιό 08-02-2013, 15:12
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Είμαι περίφανη για τον γιό μου τον τρομοκράτη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
ισως το μεγαλυτερο ατου της παρεας μας.........
οι γνωριμιες και οι προσωπικες επαφες, που κρατανε το επιπεδο ψηλα....

με αφορμη τα λεγομενα σου και την προσωπικη γνωριμια μας, παιρνω το θαρρος δημοσια..... να σου ζητησω να βοηθησεις και εσυ τα καινουργια παιδια της διαχειρισης, γιατι ειναι παιδια μαλαμα, που τους ζητηθηκε να βοηθησουν στην καλυτερη λειτουργια του φορουμ...

στις συζητησεις και στις κοντρες μας, καλο θα ειναι να μην τους "χτυπαμε" οτι ειναι διαχειριστες......αρκετο βαρος ευθυνων τους προσθεσαμε
Κώστα φίλε δεν νομίζω ότι χρειάζεται κανείς βοήθεια. Χρειάζεται αυτοσυγκράτηση ένθεν κακείθεν. Είδες ότι ουσιαστικά αντιπαρήλθα το τελευταίο κείμενο του jtnakos, παρόλο που ουσιαστικά δείχνει ότι η "περίπτωσή" μου συζητιέται ανάμεσά σας. Κι επίσης ότι με κάποιον τρόπο κάποιος θέλει να μου τη "στήσει". Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία και δεν κλαίει κι η γάτα μου.
Και φυσικά φίλε θα επιμείνω στη γνώμη μου. Τα "προνόμια" του αξιωματικού δημιουργούν κι υποχρεώσεις. Η "πένα" οφείλει να είναι ελεγχόμενη. Τη μακακία που θα γράψω μπορείς να μου τη σβήσεις, ο καθένας από τους mod, εγώ τη δική σου όχι. Αυτό, πάντα κατά την άποψή μου, σημαίνει ότι εσύ οφείλεις να λειτουργείς διαφορετικά. Κατά μία έννοια πυροσβεστικά κι όχι να υποδαυλίζεις ή να επιτίθεσαι, όπως κι αν ονομάσεις τα γραφόμενά σου.

Είμαστε φίλοι Κώστα, Σταύρο, Γιάννη, Θοδωρή, αλλά μέσα στον κυβερνοχώρο του φόρουμ δεν είμαστε ίσοι. Και καλώς υπάρχουν οι mods γιατί κάτι παιδιά σαν κι εμένα θα μπορούσαν να κάνουν μπάχαλο το χώρο, αλλά η δύναμη απαιτεί σύνεση στην εφαρμογή της.

Τέλος πάντων, θα προσπαθήσω να μην ανεβάζω θέματα μη μοτοσυκλλετιστικά, για μοτοσυκλλέτες τι να ανεβάσω.....θα το κοιτάξω για αστεία βίντεο κι ανέκδοτα!
Reply With Quote