View Single Post
Παλιό 14-02-2013, 14:59
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Ποιός είναι ο κ. Μέργος των 8.000 ευρώ....

Το μόνο που θα μπορούσες να πεις ότι αναπαρήγαγα ήταν για την κόρη του κι όποιος θέλει ας διαβάσει τις δηλώσεις Αδαμόπουλου. Γι'αυτό το λόγο δεν έγραψα τίποτε άλλο και δεν έδωσα και κανένα λινκ.

Το βιογραφικό του που είναι από την ιστοσελίδα του ΥπΟικ το αμφισβητείς;
Που μετέφερα κάτι συκοφαντικό για τον κ. Μέργο;! Σχολίασα το βιογραφικό του χρησιμοποιώντας τις εμπειρίες που έχω κάνει. Είναι η προσωπική μου γνώμη και μόνο.

Και ενώ δεν έχεις άδικο για αυτό που γράφεις στην τελευταία παράγραφο, οι ενέργειες οι δικές μου κι οι απόψεις μου κι ίσως κι οι προτάσεις μου έχουν αντίκτυπο σε έναν περιορισμένο κύκλο, ανθρώπων όπως ο κ.Μέργος επηρεάζουν τη ζωή όλου του λαού. Και δε θα είχα αντίρρηση να έλεγε ο κ. Μέργος ότι ο κατώτατος μισθός πρέπει να μειωθεί και ταυτόχρονα ο ανώτατος για διορισμένο ΔΥ να είναι ας πούμε πενταπλάσιος του κατώτατου. Αν το έλεγε θα του έβγαζα το καπέλο, αλλά δεν....Ούτε τον άκουσα να λέει ότι δε θα επιτρέπεται από δω και στο εξής η κατάληψη με αντιμισθία περισσοτέρων της μίας θέσεις στο δημόσιο.

Κι όπως είπα, άλλο το να είσαι έντιμος, άλλο το να είσαι ικανός κι ακόμη πιό διαφορετικό να μην έχεις παλέψει στη ζωή σου! Μας αρέσει ή όχι είμαστε ταξική κοινωνία κι οι πρώτοι δε σημαίνει πάντα ότι είναι κι οι άριστοι!

Last edited by ortho; 14-02-2013 at 15:01.
Reply With Quote