Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Chrislog
Καλησπέρα
Μιας και το lidl τον έχει το Σάββατο 26/1 σε προσφορά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αλλά παρακαλώ μη κράξετε…σε τι χρησιμεύει? Έχω τη μηχανή από το 2008 και άλλαξα πέρυσι μπαταρία βάζοντας μια YASA….δίνει επιπλέον χρόνο ζωής??
Φαντάζομαι θα θεωρηθεί ηλίθια η ερώτηση μου αλλά δε καταλαβαίνω γιατί να κάνεις όλη τη μανούρα να φορτίζεις κλπ για μια μπαταρία που κρατάει 4 χρόνια…θα κρατήσει 6 π.χ. μετά??
Ευχαριστώ
|
Γιατι η μπαταρια ειναι σαν μια ομορφη γυναικα.Σού κανει ολα τα χατηρια,σε κανει αντρα,ειναι εκει οταν χρειαζεσαι ακομα και να ξεκαυ...σεις για να σε σιγονταρει και να γουσταρεις...αλλά σκεψου αν σε εκεινο το βουνο ψηλα εκει που πηγες να ρεμβασεις και να της πεις σ'αγαπω,σού πει ενα "αει....μωρο μου" κανοντας ενα ΠΑΦ και εφυγε...και μεινεις με την...μηχανη στο χερι??!!
Θελω να πω οτι ναι μεν θα αντεξει η μπαταρια αλλά αν της φερθεις και εσυ με τροπο,τοτε θα σε βγαλει και πιο πολυ αλλά και πιο σιγουρα.Μια συντηρηση παντα δεν ζημιωσε κανεναν

Αρα για μενα,αν ρωτας,ναι ο φορτιστης παρατεινει διαρκεια ζωης μιας μπαταριας αλλά και βελτιωνει ολη την διαρκεια αυτη μειωνοντας παραλληλα και την πιθανοτητα "ξαφνικου θανατου".