View Single Post
Παλιό 20-02-2013, 19:22
phoenix Ο/Η phoenix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Χαλκίδα
Μoto: R1200GS/05 βυζαντινο
Προεπιλογή Απάντηση: Ναι, θα έφευγα έξω!!

μου αρεσει αυτο που εγραψες φιλε και το νιωθω απο τοτε που τελειωσα τις σπουδες μου στην παλαι ποτε ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ
ετσι ειμουν και εγω αγανακτιζμενος απο το 1992 που γυρισα μετα απο τη εξαετη αποχη απο την ΕΛΛΑΔΑ μας
μετα κατα τυχη ξεκινησα να διαβαζω ελληνικη ιστορια και σιγα σιγα διαβαζοντας μου εφυγε η αγανακτηση διοτι καταλαβα το dna μου
τον ελληνα που απο αρχαιωτατων χρονων πολεμαει τον ελληνα και που ευτηχως που υπηρχε ο δαρειος και ο ξερξης μαζι με τον αλεξανδρο και δεν καταστραφηκαμε μεταξυ μας
που σκοτωσαμε τον καποδιστρια που φυλακισαμε τον κολοκοτρωνη που δεν στειλαμε τα καραβια μας να σωσουν το μεσολογγι γιατι τα λεφτα που ζηταγανε οι καπετανεοι ηταν πολλα
που κατεβασαμε τον βενιζελο απο το τιμονι της χωρας και μετα χασαμε τα αυγα με τα καλαθια
που μετα τον δευτερο παγκοζμιο πολεμο οταν επρεπε να διαχειριστουμε την νικη μας εμεις σκοτωναμε ο ενας τον αλλο με τα ανταρτικα και με τους ταγματασφαλιτες
και πολλα πολλα αλλα
γενιες ολοκληρες αληλοτρωγονται και θα αλληλοτρωγονται γιατι φιλε μου αυτο ειναι το DNA μας
αλλα απο την αλλη ενω κανουμε δεκα βηματα πισω και ενα εμπρος αυτο το μπροστινο βημα ειναι που μερικες φορες αξιζει οσο πενηντα πισω
τουλαχιστον ας πιστεψουμε σε αυτο το ενα!!!!!!!!!!!

Last edited by phoenix; 20-02-2013 at 19:27.
Reply With Quote