View Single Post
Παλιό 20-02-2013, 23:30
mAthosalas Ο/Η mAthosalas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2010
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: F800GS 30years
Προεπιλογή Απάντηση: Ναι, θα έφευγα έξω!!

Δεν θα εφευγα εξω παρα μονο για δικους μου λογους και ΟΧΙ επειδη καποιος ή καποιοι θελουν να το διατάξουν.

Ακομα ακομα αν αυτοι οι καποιοι ειναι οι γνωστοι-αγνωστοι απατεωνες Πολιτικαντηδες της μιζερης σκεψης για την ΕΛΛΑΔΑ,ποσο μαλλον για τον ΕΛΛΗΝΑ.Ενα φτυσιμο στη μουρη σε ολους τους Μαυρογυαλουρους οι οποιοι επιτασσουν χλευασμο και απαξιωση σε μενα και σε σενα και ελπιζουν να μεινουν σε μια ομορφη Χωρα οπως η ΔΙΚΗ ΜΟΥ μονοι τους...κι εγω κι εσυ και ο καθενας με ευθιξια τσιπα και μεγαλειο ψυχης να ξενιτευτουν.ΟΧΙ ρε μαγκες,δεν θα κανω τη χαρη σε τετοια λαμόγια!Αν ΕΝΑΣ πρεπει να φυγει,μαλλον να ξεκουμπιστει αυτος δεν ειναι ο Ελληνας,αλλά ο Πολιτικαντης Εθνοαδιαφορος παρτακιας!

Ακομα ακομα αν οι συμπολιτες μου,εχουν αμελησει να ανοιξουν το Λεξικο της Ομορφοτερης Γλωσσας του Κοσμου για να δουν ερμηνειες των εννοιών "σεβασμος" 'αυτοπειθαρχια" "αλληλεξαρτηση" "ευθιξια" "κοινωνικοτητα" "δημιουργια" και τοσων αλλων "λεξεων"...απλων λεξεων που πηγαζουν ομως ολο αυτο το συνονθύλευμα αρετων που δημιουργουν την θετικη σταση ζωης και σκεψης.

Ακομα ακομα κι αν η κυρα Κουλα βγαζει τη Φιφη στο δρομο και η σκατουλα της δεν παρει το δρομο με ενα σακουλακι για τα σκουπιδια...

Ακομα ακομα κι αν η καλημερα που θα πω στον συγκατοικο της Πολυκατοικιας ειναι μαλλον η αφορμη για να με νομιζει τουλαχιστο φαιδρο και σαλεμενο,να εχω επιδιωξεις ισως,παρα να ανταποδωσει στην απλοτητα της Ανθρωπιας...

Ακομα ακομα κι αν ο πιτσιρικος με τη μανα του και τον πατερα του και τον αδερφο του και την αδερφη του,σταματανε διπλα μου οοοοοολοι παρεα καβάλα στο παπι του "μπαμπα" με μηδενικη ασφαλεια και εξοπλισμο και με κοιταζουν σαν εξωγηινο που φορεσα κρανος-μποτες-μπουφαν-γαντια για να πεταχτω μεχρι το περιπτερο...

Ακομα ακομα κι αν η συμπεριφορα των γυρω μου,με θλιβουν ως ανθρωπο γιατι το ευχαριστω και το συγγνωμη δεν ειναι λεξεις της καθημερινοτητας αλλά κυριαρχει βλακωδως η γνωστη λεξη απο μα και λα και κας...κι οχι απαραιτητα απο ενηλικες νοημονες συνανθρωπους μας...

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.Αγαπαω να ζω και θα ζησω οπως εγω θελω και οπου εγω θελω.Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και οι ΑΡΕΤΕΣ ειναι για καποιους απο εμας οτι ηταν και για τον Ινδιανο η Ψυχη...Δεν φυλακιζονται ακομα κι αν με σκοτωσεις! Δεν θα με σκοτωσεις ομως γιατι για μενα η ουσια ειναι αλλου απο εκει που κοιταει η σαπιλα!

Last edited by mAthosalas; 20-02-2013 at 23:32.
Reply With Quote