View Single Post
Παλιό 21-02-2013, 17:03
asotosios Ο/Η asotosios βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Μεταμόρφωση
Μoto: MOTO GUZZI BREVA 1100 ABS 2007
Προεπιλογή Απάντηση: Ναι, θα έφευγα έξω!!

Αυτο που λειπει απο την Ελλαδα ειναι η οργανωση κοινωνιας/κρατους κτλ κτλ...απο εκει ξεκηνανε ολα τα κακα...

Δεν πιστευω οτι εξω ο κοσμος ειναι ρομποτ...απλα μπορει και προγραμματιζει τα παντα...δεν περιμενει τελευταια στιγμη μιας και εχει πολλες σταθερες...
Στην Ελλαδα μαθαμε να τα αφηνουμε ολα τελευταια στιγμη μιας και δεν εχουμε τις αντιστοιχες σταθερες...!!!
τι να προγραμματισεις για παραδειγμα αν πρεπει να περασεις απο εφορια...που μπορει να κανεις 5 λεπτα και μπορει να χασεις και 2 μερες και να μην τελειωσεις την δουλεια σου...

Δεν πιστευω οτι ο κατοικος μιας αλλης χωρας ειναι καλυτερος πιο τιμιος κτλ κτλ απο τους Ελληνες...
απλα εκει υπαρχουν νομοι που εφαρμοζονται αυστηρα...μπορεις να ξεφυγεις αλλα αν σε πιασουν τοτε στην φορεσαν...

Τωρα ο καθενας βαζει τις προτεραιοτητες του...τι θελει δλδ...και αναλογα και την οικογενειακη & επαγγελματικη του κατασταση πραττει αναλογος...

παντως να το ξερετε οσοι δεν εχετε ζησει εξωτερικο...τα πραγματα εξω δεν ειναι ροδινα...

Επισης περα λιγων στην Ελλαδα δεν καναμε ζωαρα...οπως πολλοι συμπεριλαμβανομενων και των πολιτων νομιζουν...

Ειμαι απο αυτους που εφυγαν και γυρισαν...
στην αρχη ελεγα οτι δεν το μετανιωνω...
πλεον λεω οτι ισως να ηταν καλυτερα να μην ειχα γυρισει...
αλλα μπορει και να φυγω παλι...
απλα θελω να ειμαι σιγουρος οτι το παλεψα οσο μπορουσα...δεν θελω να αφησω κανεναν να με διωξει απο το σπιτι μου...και το κακο ειναι οτι οσα χρονια ελειπα το σπιτι μου ηταν στην Ελλαδα...!!!

σε διαφορετικη περιπτωση θα πρεπει να "φτιαξω" σπιτι σε οποια χωρα μου επιτρεψει να το κανω...!!!

Last edited by asotosios; 21-02-2013 at 17:06.
Reply With Quote