Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από steliosx
Ανέβασα αυτό το θέμα γιατί πραγματικά νιώθω πολύ κουρασμένος και απογοητευμένος. Έχω κάνει στην άκρη του δρόμου, έκατσα πάνω σε μια πέτρα, κοιτάζω πέρα και.... δεν βλέπω τίποτα πια....!
Διάβασα όλες τις απαντήσεις - σχόλια, θα κάτσω μάλιστα να τις διαβάσω ξανά και ξανά και μπορώ να πω ότι τις βρίσκω άκρως ενδιαφέρουσες. Σας ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να καταθέσετε τις απόψεις σας. Ίσως η θετική ενέργεια που βγαίνει μέσα από τα λόγια σας με κάνει να ξανασηκωθώ.
Δεν θέλω να βγουν μελοδραματικά αυτά, αλλά είπαμε, νιώθω κουρασμένος!!
sorry.
|
Φιλε Στελιο θα σου πω κατι...αν βοηθησει ή οχι,ισως και να μην εξαρταται μόνο απο 2 γραμμες...
Προ ημερων εχουμε βγει εντουροβολτα με μια παρεα...Αγνωστοι καποιοι μεταξυ μας και να σου πω την αληθεια μεσα απο τα κρανη ολοι ιδιοι φαινονται. Σε καποιο σημειο στο βουνο μια μοτοσυκλετα πεφτει και ο αναβατης σωριαζεται καταγης.Σταματησαμε ολοι και βοηθαμε να σηκωθει ο αναβατης.Με το κρανος οπως ειναι τον βαζουμε να καθισει σε ενα βραχακι και δειχνει να εχει τσακισει η ψυχολογια του,ηταν και η κουραση γιατι ηταν αρκετα δυσκολη βολτα.Μάς λεει λοιπον μετα απο κανα δυο λεπτα "φυγετε εσεις εγω δεν την παλευω αλλο" και βγαζοντας το κρανος βλεπουμε εναν ανθρωπο στα 50-55 ο οποιος προσωπικα πρωτη φορα τον εβλεπα μαζι.
Ακουω μια φωνη ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΔΥΝΑΤΗ πισω μου "ΕΙΣΑΙ #######;;;ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ!ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ Ή ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ"......

και βγαζει το κρανος και βλεπω εναν πιτσιρικά 18-19 οχι μεγαλυτερο......
Συνεχισαμε τη βολτα,τη βγαλαμε,τη χαρηκαμε τα μεγιστα και στο τελος μας εμεινε ενα τεραστιο χαμογελο.Τη στιγμη που σταματησαμε για να χαιρετηθουμε "εις το επανιδειν" ο 50αρης εκανε ενα νευμα με το χερι στην καρδια στον πιτσιρικά...δεν σου κρυβω οτι με "μαχαιρωσε" κι εμενα...
Φιλε Στελιο,επειδη την εχω τη λοξα,την τρελλα του βουνου απο πιτσιρικος... με πολλες και διαφορες εμπειριες και στραβες...ενα θα σου πω:ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ εκει πανω,ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ δεν εχει μεινει μόνος...Ειδικα οταν δυσκολευει το τεραιν τοσο πιο μαζεμενη παραταξη εχουμε...κι οταν τυχαινουν στραβες ή θα την παλεψουμε ολοι μαζι ή θα γυρισουμε πισω...Και δεν μου αρεσει να γυριζω πισω!!!