Θέμα
:
BMW R 1200 GS-2011 ΠΩΛΕΙΤΑΙ
View Single Post
#
15
23-02-2013, 00:50
forester
Senior Member
Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Μoto: R 1200 GS Triple Black και μπλουζάκια ΚΤΜ
Απάντηση: BMW R 1200 GS-2011 ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από
ikarian
Αυτο ειναι το ασχημο στην εποχη που ζουμε.επειδη καπιοι ανθρωποι εχουν αναγκη απο λεφτα αμεσα και σκοτωνουν την μοτοσικλετα η το αμαξι τους καπιοι αλλοι νομιζουν οτι ολοι οι υπολοιποι θα πρεπει και αυτοι να πουλανε στην ιδια τιμη.μιλαγα σημερα με εναν φιλο μου εμπορο μοτοσικλετων ο οποιος μου ελεγε οτι κλεινει το μαγαζι του λογω της κρισης και μεταξυ αλλων μου ελεγε ποσο πολυ τους εχει καταστρεψει το car.gr που μπαινει ο καθενας και βαζει τιμες του θανατα.σιγουρα εχουν αναγκη οι συγκεκριμενοι πωλητες αλλα μαζι με αυτους καταστρεφονται σιγα σιγα και τα μαγαζια.χαιρομαι φιλε μου που δεν πεινας και ευχομαι η μηχανη σου να πιασει την τιμη που της αξιζει.καλοπουλητη!
Σε ότι αφορά το φίλο και τη μηχανή του, +1200!
Αλλά το άλλο με τους εμπόρους και το car.....
Δηλαδή να στενοχωρηθώ για τους εμπόρους που τόσα χρόνια έπαιρναν για ένα κομάτι ψωμί τα οχήματά μας και τα πουλούσαν χρυσά και πλούτιζαν
Ήταν καλά τότε?
Τους χάλασε τη μαγιά η ΧΕ και το car.gr?
Δεν μπορώ να εκφράσω το μέγεθος της χαράς μου με λόγια....
Πάλι καλά που αναπτύχθηκε το ηλεκτρονικό εμπόριο και κάνουμε τις δουλειές μας μόνοι μας!
Τι να πρωτοθυμηθώ?
Που σε έπαιρναν τηλ μόλις έβλεπαν αγγελία και σου πρότειναν "να αναλάβουν την πώληση" έναντι 20-30.000 δρχ?
Μόλις είχε αρχίσει να λειτουργεί η ΧΕ σε έντυπη μορφή....
Και τι εννοούσαν? Θα έβαζαν την αγγελία σου σε μαύρο πλαίσιο με έντονα γράμματα!!!!! Με τα δικά τους στοιχεία επικοινωνίας και προμήθεια επί της τιμής πώλησης, πέρα από το εφάπαξ εικοσαρικάκι....
Καλά να πάθουν οι απατεώνες!
Άσε τώρα τελευταία με τα αυτοκίνητα από Γερμανία, Βέλγιο κλπ. Το ένα άλλο ένα έβγαζαν.
Κάθε γωνιά και μάντρα με αυτοκίνητα!
Μα καθόλου δεν τα λυπάμαι τα λαμόγια!
forester
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αναζήτηση μηνυμάτων από τον(ην): forester